BitcoinKrypto News

MicroStrategy besitzt Bitcoin im Wert von über 10 Milliarden Dollar: Ein Blick auf ihre massiven Gewinne und die Auswirkungen von Bitcoin-ETFs

MicroStrategy, det største firmaejer af Bitcoins, har siden torsdag morgen ejerskab over kryptovalutaer til en værdi af over 10 milliarder dollars.

Ifølge præsentationen af MicroStrategys finansielle resultater for Q4 2023, offentliggjort den 6. februar, har virksomheden med deres Bitcoin-beholdninger opnået en gevinst på over 4 milliarder dollars, da kryptocurrency fortsætter med at stige.

MicroStrategys Bitcoin-beholdning

Ved udgangen af januar ejede MicroStrategy 190.000 Bitcoins, som blev købt til en samlet værdi af 5,93 milliarder dollars eller 31.224 dollars pr. Coin, ifølge præsentationen.

MicroStrategy begyndte at købe Bitcoins i andet kvartal af 2020 og har siden da kontinuerligt øget deres beholdninger hvert kvartal. Indtil december 2023 havde virksomheden akkumuleret en gevinst på næsten 2 milliarder dollars. Denne sum er dog fordoblet på grund af stigningen i Bitcoin med over 20% siden begyndelsen af 2024.

Bitcoin steg tidligt torsdag til 52.800 dollar, hvilket øgede værdien af MicroStrategys aktier til lidt over 10 milliarder dollar. Siden da har kurset oplevet en lille tilbageslag og handles i øjeblikket til 52.072 dollar, når vi skriver denne artikel.

Grundlæggeren og formanden for MicroStrategy, Michael Saylor, meddelte i januar, at virksomheden har erhvervet yderligere 850 Bitcoins til 37,2 millioner dollar.

Saylor sagde nylig, at godkendelsen af Bitcoin-ETF’er bidrager til en stigning i tokenskursen. Han påpegede, at introduktionen af ETF’er har skabt en betydelig ubalance mellem udbud og efterspørgsel, som skyldes et årtiers behov for et detailhandelsvenligt Bitcoin-produkt.

Ifølge Saylor er Bitcoin i øjeblikket så eftertragtet, fordi den “ikke korrelerer med traditionelle risikoaktiver” og ikke er knyttet til skæbnen for et bestemt land, virksomhed, kvartalsresultat eller produktcyklus.

Top  Bitcoin-Experten prognostizieren eine Fortsetzung des Aufwärtstrends in den kommenden Monaten

Bitcoin-kursen har svinget kraftigt den seneste måned, da flere traditionelle finansinstitutter som BlackRock og Fidelity har introduceret nyligt godkendte Bitcoin-ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button