BitcoinKrypto News

MicroStrategy-CEO Michael Saylor placerer en af sine største væddemål og køber Bitcoin for 593,3 millioner US-dollar

MicroStrategy-CEO Michael Saylor køber yderligere 16.130 Bitcoin til en værdi af 593,3 millioner dollars

MicroStrategy, et teknologifirma baseret i Virginia, har offentliggjort deres nylige køb af yderligere 16.130 Bitcoin til en værdi af 593,3 millioner dollars. Dette køb har øget virksomhedens samlede Bitcoin-beholdning til omkring 6,5 milliarder dollars. Ifølge Bloomberg markerer dette det største Bitcoin-køb for virksomheden siden februar 2021, hvor de købte 19.452 Bitcoin for lidt over en milliard dollars.

Michael Saylor’s interesse for Bitcoin

CEO Michael Saylor begyndte at købe Bitcoin i 2020, og han har intensiveret virksomhedens Bitcoin-køb i år, efter at kryptokurrencien kom sig efter et år med tab. Saylor trak sig tilbage fra rollen som administrerende direktør for et år siden og meddelte, at han ville fokusere på Bitcoin som en del af virksomhedens nye dual-strategi.

Disse seneste køb viser tydeligt Saylor’s vedvarende tillid til Bitcoin som en langsigtet investering og indikerer også virksomhedens ambitiøse satsning på kryptovaluta.

Alt i alt ser det ud til, at MicroStrategy fortsat satser stort på kryptovaluta og med Saylor’s stærke overbevisning om Bitcoins potentiale kan virksomheden forventes at forfølge denne strategi i lang tid fremover.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin når højeste værdi siden december 2021: stiger til over 50.000 US-dollar.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button