BitcoinKrypto News

MicroStrategy erhöht Bitcoin-Besitz auf über 1 % des gesamten Angebots

MicroStrategy hæver sit Bitcoin-tilhold til over 1 %

MicroStrategy, anført af Michael Saylor, har netop erhvervet yderligere 9.245 Bitcoins til en værdi af 623 millioner dollars. Dette betyder, at softwarevirksomheden nu ejer 214.246 Bitcoins, hvilket udgør mere end 1 % af det totale antal på 21 millioner Bitcoins. Virksomheden har investeret omkring 7,53 milliarder dollars i deres BTC-reserve til en gennemsnitlig pris på 35.160 dollars pr. Bitcoin. MicroStrategy udnyttede en nedgang i Bitcoin-prisen, da den ved redaktionens afslutning lå på 61.908 dollars pr. Bitcoin.

Bitbots innovative tilgang til krypto-handel

Bitbot, et unikt Web3-projekt, drager fordel af investorernes fortsatte interesse, selv i en korrekturperiode på kryptomarkedet. Bitbot sigter mod at tilbyde førsteklasses tjenester til kryptohandlere og har allerede rejst over 1,1 millioner dollars i deres sjette fase af forsalget. Projektet sigter mod at lette handel for både individuelle og institutionelle investorer ved at tilbyde adgang til avancerede handelsværktøjer gennem deres Telegram Trading Bot.

Funktioner, der gavner småhandlere

Bitbot fokuserer primært på individuelle investorer ved at tilbyde teknologisk avancerede funktioner til at forenkle handelsprocessen. Projektet lægger stor vægt på sikkerheden for brugerressourcer ved hjælp af Knightsafe-funktionen til at tilbyde en self-custody-løsning. Derudover integrerer Bitbot løsninger mod MEV og rug-løsninger for at beskytte brugernes aktiver.

Bitbot har også planer om at indføre en copy-trading-funktion for at hjælpe nye handlende med at navigere på markedet og lære af erfarne aktører. Den igangværende forsalg af Bitbot har allerede indsamlet 1,1 millioner dollars og forventes at vokse yderligere i nært fremtid.

Overvejelser om at investere i BITBOT-tokenet

BITBOT-tokenet er tilgængeligt til en rabat under forsalget, hvilket giver investorer mulighed for at erhverve det, inden det noteres på kryptobørser. Med interesse fra investorer og en vellykket forsalgskampagne, kan BITBOT-tokenet potentielt stige yderligere, når det bliver noteret.

Top  PEPE-mønt blev populær på grund af betydelig walaktivitet: Hvad betyder det for virksomhedens fremtid?

Med den voksende popularitet af kryptoøkosystemet og den øgede aktivitet på markedet, kan BITBOT-projektet drage fordel af denne gunstige situation og blive en af de væsentlige spillere i den igangværende bull market.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button