BitcoinKrypto News

MicroStrategy erhöht Bitcoin-Bestände – Investitionen von 155,4 Millionen US-Dollar bestätigt

MicroStrategy styrker Bitcoin Bestand med køb på 3.000 BTC

MicroStrategy Incorporated, et førende Business-Intelligence-selskab, har for nylig øget deres Bitcoin beholdning betydeligt ved at erhverve ca. 3.000 bitcoin til en værdi af omkring 155,4 millioner dollars i kontanter. Dette køb, gennemført mellem den 15. og 25. februar 2024, understreger virksomhedens fortsatte tillid til Bitcoin som en værdifuld digital formue. Med denne seneste opkøb er MicroStrategys samlede Bitcoin beholdning nu steget til omkring 193.000 bitcoin, hvilket svarer til en samlet værdi på omkring 7,8 milliarder dollars.

Markedstendenser og investeringsstrategi

Denne strategiske beslutning kommer i lyset af de voksende markedsdynamikker omkring Bitcoin, der i stigende grad tiltrækker institutionelle investorer. MicroStrategys gennemsnitlige anskaffelsespris for de nye købte bitcoin er cirka 51.813 dollars hver, inklusive gebyrer og omkostninger.

Med en samlet investering på omkring 6,09 milliarder dollars i Bitcoin og dets datterselskaber pr. 25. februar 2024, har MicroStrategy opretholdt en gennemsnitlig købspris på cirka 31.544 dollars pr. Bitcoin.

Mikrostrategys sikkerhedsbekymringer

Desværre blev den seneste meddelelse om købet af Bitcoin af MicroStrategy overskygget af en sikkerhedsbrist på virksomhedens X-konto (tidligere kendt som Twitter). En hacker udnyttede kontoen til at poste falske links til token-airdrops og stjæle over 440.000 dollars fra intetanende brugere.

Trods disse sikkerhedsproblemer forbliver markedets reaktion på Bitcoin og Bitcoin-relaterede investeringsværktøjer stærk. Der er en stigende interesse for Bitcoin ETF’er, der har set betydelige tilstrømninger siden deres introduktion tidligere på året.

Langsigtet vision

MicroStrategys vedvarende engagement i Bitcoin afspejler sig i deres kontinuerlige investeringsstrategi og den optimistiske holdning fra grundlæggeren og formanden, Michael Saylor. Saylor har fremhævet Bitcoins overlegenhed i forhold til traditionelle aktiver som guld, ejendomme og S&P 500 og fastholder, at det er en fejl ikke at investere i Bitcoin.

Top  SOLANA: Vermögensverwalter prognostiziert Kurssteigerung um 10.000% und 100 Millionen Nutzer bis 2030

I en tid, hvor digitale aktiver som Bitcoin ser ud til at vinde terræn blandt investorer, fortsætter MicroStrategy med at styrke deres position som en betydelig spiller på markedet med deres fortsatte køb af Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button