BitcoinKrypto News

MicroStrategy fejrer kæmpe succes med Bitcoin-investeringer – aktien stiger med 317%

Til Jahresende 2023 vil det forretningsservice og softwarefirma MicroStrategy kunne høste de første frugter af sin store Bitcoin-satsning. Også selskabets aktieinvestorer har nydt godt af udviklingen på kryptomarkederne.

Bitcoin-satsningen fra MicroStrategy lønner sig

Ifølge CNBC den 26. december 2023 skyldes tiltrækningskraften for investorer til MicroStrategy “næsten udelukkende Bitcoin”. Ifølge Yahoo Finance er MSTR i år steget med en imponerende 317 procent til 603,90 USD.

Dette har resulteret i, at aktien har overgået Bitcoin, som kun steg med 156 procent i samme periode. Andre tech-virksomheder stoler normalt på omsætningsvækst og markedsandelsgenerering for at øge deres aktiekurser, men Microstrategy har adskilt sig ved at investere i Bitcoin. Takket være disse ukonventionelle investeringer har selskabet endda overgået store tech-giganter som Nvidia, Meta, Apple, Microsoft og Google. I midten af 2020 indledte den tidligere CEO Michael Saylor de første kryptoinvesteringer, som nu beløber sig til omkring 174.530 BTC, svarende til cirka 7,36 milliarder USD. Dette er den største beholdning af Bitcoin for en amerikansk virksomhed.

Konkurrence fra ETF for MicroStrategy?

Godkendelsen af en række Bitcoin ETF’er i januar kan potentielt udgøre konkurrence for MicroStrategys model. Investorer, der er motiveret af Bitcoin, kunne vende sig mod de nye finansielle produkter og sælge deres MicroStrategy-aktier. Analytikeren Joseph Vafi ser dog tilsyneladende ETF’er som generelt positive, da de vil skubbe Bitcoin-kursen op, hvilket igen vil være godt for MicroStrategy.

Sidste uge sagde Saylor endda, at godkendelsen af en Bitcoin-ETF kunne være den største udvikling på Wall Street i 30 år. Han tilføjede, at hans selskab ikke har til hensigt at sænke Bitcoin-akkumulationen. I november foretog de endda et rekordkøb på 16.130 BTC til omkring 593 millioner USD.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer stiger til middagstid

Det er tydeligt, at MicroStrategy har formået at opbygge en betydelig markedsposition takket være deres beslutning om at investere i Bitcoin. Med den fortsatte udvikling på kryptomarkederne ser det ud til, at selskabet vil forblive en central spiller på markedet i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button