BitcoinKrypto News

MicroStrategy fortsætter sin transformation til et “Bitcoin-udviklingsselskab” med massivt BTC-køb

MicroStrategy styrker sin position som førende Bitcoin-udviklingsfirma

MicroStrategy, tidligere kendt for sin virksomhedssoftware, fortsætter sin transformation til et “Bitcoin-udviklingsfirma” ved at øge sine Bitcoin-beholdninger betydeligt. Virksomheden, ledet af administrerende direktør Michael Saylor, har netop erhvervet yderligere 18.300 BTC til en værdi af omkring 1,1 milliarder dollars til en gennemsnitspris på 60.408 dollars pr. Bitcoin. Dette seneste køb bringer MicroStrategys samlede Bitcoin-beholdning op på 244.800 BTC, der nu er næsten 14 milliarder dollars værd.

Den nye BTC-køb af MicroStrategy

I sit seneste træk har MicroStrategy tilføjet 18.300 BTC til sit portfolio og har dermed taget et modigt skridt i bestræbelserne på at engagere sig i Bitcoin. Med denne aftale har selskabets samlede Bitcoin-beholdning nået 244.800 BTC. Denne overtagelse bekræfter virksomhedens førende position blandt børsnoterede virksomheder i Bitcoin-besiddelser.

MicroStrategys BTC-beholdninger er 14 milliarder dollars værd

MicroStrategys samlede Bitcoin-beholdninger, der blev erhvervet til en samlet omkostning på 9,45 milliarder dollars og en gennemsnitspris på 38.585 dollars pr. BTC, er steget i værdi, da markedsprisen for Bitcoin ligger omkring 58.000 dollars. Den aktuelle værdi af selskabets Bitcoin-portfolio er omkring 14 milliarder dollars. Virksomheden har udvist ubetinget tillid til Bitcoins langsigtede potentiale siden begyndelsen af deres investeringer i kryptovalutaen i 2020. Med indførelsen af den unikke nøgletal “Bitcoin Rendite” rapporterer MicroStrategy en stigning på 4,4 % i det nuværende kvartal og 17 % siden begyndelsen af året. Dette nøgletal afspejler væksten i forholdet mellem virksomhedens Bitcoin-beholdninger og deres antagede udvandede aktier.

Konklusion

MicroStrategys transformation fra et selskab, der fokuserer på virksomhedssoftware, til et Bitcoin-centreret firma markerer en bredere ændring blandt institutionelle investorer. Virksomhedens aggressive Bitcoin-strategi har skabt en ny præcedens og opfordret andre virksomheder til at overveje Bitcoin som en form for værdilagring og investering. Med MicroStrategy som den største Bitcoin-ejer blandt alle børsnoterede virksomheder styrkes deres indflydelse på kryptovalutamarkedet. Denne dristige tilgang understreger den stigende accept af Bitcoin som en legitim aktivklasse blandt virksomheder, mens det institutionelle interesse for digitale aktiver fortsat vokser.

Top  Memeinator: Der Aufstieg des nächsten Meme-Coin, der alle Prognosen übertrifft

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button