BitcoinKrypto News

MicroStrategy kauft 16.130 Bitcoin im November – Gesamtbestand auf über 6 Milliarden US-Dollar erhöht

Softwarefirmaet MicroStrategy har øget sin beholdning af Bitcoin og er nu i besiddelse af mere end 6 milliarder dollars i den digitale valuta. I november købte virksomheden 16.130 Bitcoin til en værdi af omkring 593,3 millioner dollars, hvilket bringer deres samlede beholdning op på 174.530 Bitcoin.

MicroStrategy øger sin Bitcoin-beholdning

I en erklæring fra den 30. november bekræftede MicroStrategy medstifter Michael Saylor, at virksomheden havde købt Bitcoin til en gennemsnitlig pris på 36.785 dollars pr. Bitcoin. Den samlede værdi af deres Bitcoin-beholdning var på dette tidspunkt omkring 6,6 milliarder dollars, med en gennemsnitlig købspris på 37.726 dollars pr. Bitcoin.

Strategisk anvendelse af Bitcoin som reserver

MicroStrategy har tidligere annonceret, at de ville anvende Bitcoin som en del af deres reservestrategi, og siden august 2020 har virksomheden gjort betydelige køb af den digitale valuta. I september købte de for eksempel 5.445 Bitcoin til en værdi af omkring 147 millioner dollars.

Fortsatte opkøb trods stigende kurs

Det seneste køb af Bitcoin kommer efter en stigning i kursen på omkring 10% i november. Virksomheden rapporterede også en gevinst på 900 millioner dollars på deres Bitcoin-beholdning i tredje kvartal af 2023. På dette tidspunkt antydede CEO Phong Le, at MicroStrategy ville fortsætte med at købe Bitcoin konsekvent.

Disse seneste opkøb viser, at MicroStrategy forbliver dedikeret til at udnytte potentialet i Bitcoin som en strategisk ressource. Med en stadig stigende beholdning af den digitale valuta ser det ud til, at virksomheden forventer fortsat vækst og gevinst på deres investeringer.

Top  Bitcoin i svækket tilstand: Stimmungsbarometer viser nedgang

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button