BitcoinChainlinkKrypto News

MicroStrategy plant, sein Bitcoin Portfolio über Wandelanleihen um weitere 600 Millionen USD aufzustocken

MicroStrategy planlægger at øge sit Bitcoin-portfolio med yderligere 600 millioner USD gennem konverterible obligationer. Virksomheden ejer allerede 193.000 BTC til en værdi af ca. 13,19 milliarder USD og fortsætter med at udvide sit investering i kryptovalutaen i løbet af stigningen i prisen.

Michael Saylor, grundlæggeren af MicroStrategy, forbliver en central figur i krypto-sektoren med sit dristige skøn om en ti-dobling af Bitcoin-prisen til ca. 250.900 USD. Hans berømmelse tiltrækker imidlertid også hackere, hvilket for nylig førte til en bedragerisk angreb på Saylors X-konto og tab blandt hans tilhængere.

MicroStrategy bruger konverterible obligationer til at købe Bitcoin

MicroStrategy, en førende institutionel investeringsfirma, har for nylig offentliggjort deres planer om at erhverve yderligere tokens gennem udstedelse af konverterible obligationer.

Konverterible obligationer, der kan konverteres til aktier på et senere tidspunkt, henvender sig til kvalificerede institutionelle købere i henhold til amerikanske værdipapirlove. MicroStrategy bruger denne strategi til at udvide sit Bitcoin-portfolio yderligere, idet BTC fungerer som virksomhedens primære reserveaktiv.

Obligationerne, der er defineret som prioriterede usikrede forpligtelser, vil akkumulere renter halvårligt med tilbagevirkende kraft fra den 15. september 2024. Dette skridt understreger MicroStrategys vedvarende engagement i Bitcoin og viser virksomhedens tillid til den digitale valuta som en langsigtet investering.

Kontinuerlig akkumulering af BTC af MicroStrategy

Den 26. februar rapporterede BeInCrypto, at MicroStrategy har købt yderligere 3.000 Bitcoin til 155 millioner USD.

MicroStrategy har strategisk udnyttet markedsudsving for at erhverve BTC til en gennemsnitlig købspris, der ligger markant under den nuværende kurs. Siden slutningen af tredje kvartal 2023 har virksomheden købt 31.755 Bitcoin til en samlet værdi af 1,25 milliarder USD og har betalt 39.411 USD pr. mønt.

Top  Bitcoin (BTC) - Et tilbageblik på et imponerende år i 2023 og en prognose for 2024

Saylor, hvis prognoser for BTC forudsiger en ti-dobling af værdien til omkring 250.900 USD, har gjort MicroStrategy til en nøglefigur i branchen, hvis bevægelser nøje overvåges af investorerne. Denne opmærksomhed blev dog for nylig udnyttet af hackere, der kompromitterede Saylors X-konto og spredte et bedragerisk phishing-link. Dette resulterede i et tab på ca. 440.000 USD for hans tilhængere.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button