BitcoinKrypto News

MicroStrategy rückt immer näher an den S&P 500 heran – Kann die Bitcoin-Entwicklungsfirma bald in den Index aufgenommen werden?

MicroStrategy tættere på at blive en del af S&P500

Det er ikke et hvilket som helst selskab, der er ved at blive en del af S&P500-indekset. MicroStrategy, der ejer flere bitcoins end nogen andet firma, nærmer sig stille og roligt S&P500-indekset efter en imponerende præstation. Hvis firmaet bliver optaget i indekset, kan det være et kæmpe skridt fremad for bitcoin-adoptionen, da bitcoin indirekte vil være en del af næsten alle større porteføljer.

Optagelse i S&P500-indekset kræver, at et firma opfylder forskellige kriterier, herunder minimumsmarkedsandel og et positivt overskud i de seneste fire kvartaler. For øjeblikket kræver optagelsen en markedsandel på 15,8 milliarder dollars, hvilket betyder, at MicroStrategy’s markedsandel på nuværende tidspunkt på 11,87 milliarder dollars skal stige til 937 dollar for at opnå den ønskede optagelse. Uanset om kriterierne er opfyldt, kan det endelige valg om optagelse kun træffes af S&P’s eksekutivudvalg.

MicroStrategy har for nylig skiftet fokus og investeret i Bitcoin. Virksomheden ejer i øjeblikket 190.000 BTC til en gennemsnitlig købspris på 31.224 dollars. Dermed har virksomheden allerede en fortjeneste på omkring 3,9 milliarder dollars, der afspejler sig i aktiekursen. Med en yderligere stigning i aktiekursen kunne MicroStrategy for første gang i virksomhedens historie være en seriøs kandidat til optagelse i S&P500-indekset.

Hvis MicroStrategy bliver en del af S&P500-indekset, forudser eksperter en “massiv positiv feedback-loop” af bitcoin-andelen i næsten alle ETF-porteføljer. Dette kan have stor betydning, da de tre største ETF’er med en formue på over 400 milliarder dollars alle er en del af S&P 500. Med en vægtning på omkring 0,01 procent i indekset, ville MicroStrategy modtage omkring 12 milliarder dollars i passiv kapital, da indekset i øjeblikket har en markedsværdi på 41,9 billioner dollars.

Top  Killer Whales: Nyt Crypto Reality TV Show tager streaming platforme med storm

Optagelsen af MicroStrategy i S&P500-indekset kan få stor betydning for både virksomheden og for bitcoin-adoptionen, og det er derfor et tema, der bliver fulgt med stor interesse på de finansielle markeder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button