BitcoinKrypto News

MicroStrategy streber efter at blive den førende Bitcoin-bank

MicroStrategy streber efter at blive verdens førende Bitcoin-bank

I årevis har MicroStrategy investeret massivt i Bitcoin, og virksomhedens grundlægger, Michael Saylor, har nu afsløret sin vision om at blive den førende Bitcoin-bank. Den seneste stigning i Bitcoin-kursen har også skubbet MicroStrategy-aktien markant opad.

Bitcoin steg markant i værdi

Bitcoin oplevede en betydelig stigning i handlen mandag. På handelsplatformen CoinMarketCap kostede en Bitcoin-mønt på et tidspunkt mere end 66.400 dollar, hvilket markerede det højeste niveau siden slutningen af september. Ifølge dpa-AFX-analytikeren Timo Emden fra Emden Research blev investorerne mere risikovillige på grund af forhåbningerne om lempelser i pengepolitikken både i Europa og USA. Desuden spillede de planlagte økonomiske stimulanser i Kina Bitcoin og andre kryptovalutaer i hænderne.

MicroStrategy-aktien nyder godt af Bitcoin-stigningen

Ikke kun Bitcoin steg markant, også MicroStrategy-aktien oplevede en betydelig opadgående bevægelse. Aktien steg med omkring 6,85 procent til 227,15 dollar i NASDAQ-handlen. Denne stigning skyldes grundlægger Michael Saylors vision om at etablere MicroStrategy som verdens førende Bitcoin-bank. Saylor ønsker at opbygge et nyt finansielt økosystem, der vil inkludere Bitcoin-baserede finansielle instrumenter som aktier, konvertible obligationer og obligationer. Hans fokus ligger på at erhverve massive mængder Bitcoin som pålidelige langsigtede værdibevaringsmidler og stærke instrumenter til at beskytte mod inflation.

Målet er at maksimere Bitcoin-beholdningen

I løbet af de sidste fire år har MicroStrategy regelmæssigt investeret i Bitcoin, og virksomhedens beholdning er vokset til 252.221 Bitcoin til en værdi af mere end 15 milliarder dollar. Saylor har til hensigt at gøre sit selskab til en billion-dollar-virksomhed ved hjælp af denne strategi. På mandagen faldt MicroStrategy-aktien med 5,14 procent og yderligere 3,65 procent på tirsdag, hvilket resulterede i en slutkurs på 194,31 dollar.

Top  Krypto-Broker im Vergleich: Welcher Anbieter hat die besten Konditionen für Privatanleger?

Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button