BitcoinKrypto News

MicroStrategy styrker sin Bitcoin-varebeholdning med 3.000 BTC: Hvad betyder det for virksomhedens indtjening?

MicroStrategy øger sit Bitcoin-beholdning med yderligere 3.000 BTC

MicroStrategy, et amerikansk softwarefirma, har meddelt købet af yderligere 3.000 Bitcoin, hvilket har fået virksomhedens BTC-gevinst til at stige til 4,65 milliarder dollar.

MicroStrategys Inflationsversicherung

Executive Chairman Michael Saylor fremhævede, at de 3.000 BTC blev købt for omkring 155 millioner dollar til en gennemsnitlig pris på 51.813 dollar pr. mønt. Købet bringer MicroStrategys Bitcoin-beholdning op på cirka 193.000.

MicroStrategy har erhvervet yderligere 3.000 BTC til ~$155 millioner til en gennemsnitlig pris på $51.813 pr. #bitcoin. Pr. 25/2/24 holder @MicroStrategy nu 193.000 $BTC erhvervet til ~$6,09 milliarder til en gennemsnitlig pris på $31.544 pr. bitcoin. $MSTR – Michael Saylor⚡️ (@saylor) 26. februar 2024

Virksomhedens gennemsnitlige omkostninger pr. Bitcoin er imponerende lave med 31.780 dollar. Med en pris på cirka 56.000 dollar pr. Bitcoin har MicroStrategys Bitcoin-position en værdi på næsten 10,8 milliarder dollar. Dette resulterer i en urealiseret fortjeneste på 4,65 milliarder dollar og en afkastning på 76% siden virksomhedens første indsprøjtning i Bitcoin-investeringer i 2020. MicroStrategys vedvarende køb af Bitcoin tjente oprindeligt som “inflationsbeskyttelse”, men det kan nu betragtes som en separat, meget profitabel forretningsgren.

Derudover positionerer den betydelige opbygning af Bitcoin nu virksomheden til en potentiel optagelse i S&P 500 aktieindekset. Denne udsigt skaber en tilbagemeldingscyklus, der kan lede milliarder af dollars ind i kryptoindustrien og potentielt stabilisere Bitcoins opadgående kurs yderligere. Dog skal virksomheden først opfylde yderligere kriterier for at blive optaget i S&P 500, da det ikke er tilstrækkeligt at være iblandt de 500 største virksomheder.

Bitcoins Kursbevægelse

Ved skrivning af denne artikel handles Bitcoin til $56.649, hvilket repræsenterer en stigning på 11% inden for de seneste 24 timer med en handelsvolumen på 49 milliarder dollar. Denne opadgående trend afspejler de vedvarende kapitalstrømme ind i krypto-investeringsprodukter, hvor Bitcoin ligger i spidsen med 570 millioner dollar i tilstrømning siden årets begyndelse.

Top  Bitcoin kan være en katalysator for energiudviklingen og en løsning på globale energiproblemer

Godkendelsen af Bitcoin-spot-ETF’er i januar har utvivlsomt spillet en afgørende rolle i at vække institutionel interesse, som det eksponentielle vækst i investeringsprodukter som BlackRocks iShares Bitcoin Trust ETF beviser. ETF’en har overskredet seks milliarder dollar i forvaltet formue og har oplevet en vækst på 500% siden lanceringen den 11. januar. Denne eksplosive stigning positionerer ikke kun BlackRock som frontløber på markedet for Bitcoin-ETF’er, men viser også den transformation, der finder sted i investeringssektoren, da integrationen af kryptokurver i den traditionelle finansverden nu er fuldført.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button