BitcoinKrypto News

MicroStrategy tager den største Bitcoin investering siden 2021 til trods for tidligere tab

MicroStrategy foretager største Bitcoin investering siden 2021

MicroStrategy har netop offentliggjort, at de har købt yderligere 16.130 Bitcoin til en værdi af omkring 593,3 millioner dollars. Dette udgør den største investering, virksomheden har foretaget siden 2021, og bringer det samlede antal Bitcoins ejet af virksomheden op på imponerende 174.530 BTC til en samlet pris på cirka 5,28 milliarder dollars.

Firmens grundlægger, Michael Saylor, har fastholdt sine Bitcoin-investeringer, på trods af et urealiseret tab på omkring 1,8 milliarder dollars under bjørnemarkedet. MicroStrategy har nu en urealiseret fortjeneste på omkring 1,2 milliarder dollars.

Stor November investering

Michael Saylor offentliggjorde købet af 16.130 BTC til en gennemsnitspris på 36.785 dollars pr. Bitcoin i en tweet den 30. november. MicroStrategy har alene i november investeret omkring 593,3 millioner dollars i Bitcoin.

I en indsendt rapport til den amerikanske børsmyndighed (SEC) står der:

“MicroStrategy og dets datterselskaber ejer samlet set omkring 174.530 Bitcoin, som er blevet erhvervet til en samlet pris på cirka 5,28 milliarder dollars og en gennemsnitspris på 30.252 dollars pr. BTC, inklusive gebyrer og udgifter.”

Troen på Bitcoin

Selv under bjørnemarkedet holdt Saylor fast i sine investeringer og solgte intet. Da Bitcoin-kursen i slutningen af oktober oversteg 31.000 dollars, var han igen i plus med sine investeringer. Ifølge en tracker-website, der følger MicroStrategys BTC-beholdninger, har virksomheden i øjeblikket en urealiseret fortjeneste på omkring 1,2 milliarder dollars.

Desuden viser trackeren, at MicroStrategys seneste investering er den største køb siden februar 2021. Den 24. februar 2021 annoncerede Michael Saylor sit seneste store køb på 19.452 BTC til en værdi af 1,026 milliarder dollars.

Top  Satoshi Nakamotos overraskende tilbagevenden til kryptoverdenen vækker debat, skepsis og nysgerrighed

Saylors stærke tro på Bitcoin har gjort stort indtryk i community’et, idet han fortsatte med at investere, selv under krypto-vinteren, for at sænke sin gennemsnitlige købspris. I november 2022 havde MicroStrategy et urealiseret tab på cirka 1,8 milliarder dollars. Til trods for dette insisterede Saylor på, at virksomheden ikke ville sælge. Faktisk købte han yderligere Bitcoins i december 2022.

MicroStrategy fortsætter altså med at vise en stærk tro på Bitcoin og en vilje til at holde fast ved deres investeringer, hvilket har vist sig at være en profitabel strategi så langt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button