BitcoinDeFiKrypto News

Milliardær investor erkender fejlvurdering af Bitcoin – men forbliver optimistisk

Investor Tim Draper reviderer sine Bitcoin-prognoser

I et nyligt interview med Bloomberg erkendte den fremtrædende milliardærinvestor Tim Draper i humoristisk tone, at han havde fejlet i sine prognoser for Bitcoin: “Jeg ved ikke, hvorfor nogen stadig lytter til mig, når jeg har haft så galt.”

Trods den tidligere uoverensstemmelse forbliver Draper dog optimistisk med hensyn til Bitcoin og fremsætter en revideret prognose på 250.000 dollars inden 2025. Han skyldte den tidligere fejlbedømmelse på at have undervurderet den amerikanske regerings forsigtige holdning til kryptovalutaen.

Draper understreger den stigende betydning af Bitcoin i lande med ustabile valutaer og fremhæver dens appel som en måde at drive forretning på i sådanne miljøer. Han bemærker, at “folk foretrækker at handle i Bitcoin i disse lande”, hvilket antyder, at brugen af dollars kunne være mere fordelagtig for dem involveret i ulovlige aktiviteter.

Han ser en fremtid, der strækker sig ud over Bitcoins rolle som en værdibevaring og forventer, at Bitcoin udvikler sig til en universelt accepteret valuta. Han forudsiger en forandring i finansdynamikken og ser en tid fremad, hvor dagligdags transaktioner som køb af mad, tøj og indkvartering kan behandles sømløst i Bitcoin, og afhængigheden af traditionelle valutaer som dollaren falder.

Når det kommer til vejen mod en bitcoin-centreret økonomi, ser Draper stablecoins som en midlertidig bro. Han trækker paralleller til begyndelsen af Microsoft og forventer, at Bitcoin vil blive en dominerende platform for forskellige finansielle applikationer, herunder DeFi og NFT, som han kalder “organeller”.

Som pioner inden for kryptovalutaer understreger Drapers tidlige adoption af Bitcoin i 2014, da værdien var omkring 600 dollars pr. Bitcoin, hans vision i forhold til det digitale valutas potentiale.

Top  Løhmus bekræfter ejerskab af 250.000 ETH og opfordrer til samarbejde om at gendanne mistet adgangskode

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button