BitcoinKrypto News

Miner-Erlös deutlich gestiegen: Zukunftige Herausforderungen für die Mining-Industrie

Fremtiden for Bitcoin-minedrift i 2024

Bitcoin miners står over for en usikker fremtid med faldende indtægter fra minedrift og øget pres på profitabiliteten. Ifølge CoinShares vil kun fem ud af 14 minedriftsfirmaer forblive profitable, hvis BTC-kursen ikke stiger.

Faldende indtægter fra minedrift

Efter det seneste halvering forventes det, at minerens indtægter vil falde betydeligt. I øjeblikket genererer minerne omkring 45 millioner dollars om dagen, men dette tal forventes at falde markant.

Stresstest for minedriftsindustrien

CoinShares advarer om, at et fald i BTC-kursen efter halvering kan sætte minedriftsvirksomheder i en vanskelig situation. Ifølge en analyse fra Grayscale, en Bitcoin-ETF-udbyder, er der ingen garanti for, at priserne stiger efter halvering, hvilket yderligere kan forværre minerens indtægter.

Potentiale i transaktionsgebyrer

Til trods for den faldende indtjening er der stadig håb for minerne. Transaktionsgebyrerne er steget markant i det seneste år som følge af ordinalets indflydelse. Nogle minerer har allerede tjent mere gennem gebyrer end gennem bloksubsidier, hvilket udgør omkring 20% af den samlede omsætning. Grayscale ser derfor ingen langsigtede vanskeligheder for industrien, hvis denne tendens fortsætter.

Konklusion

Bitcoin-minedrift står over for udfordringer i form af faldende indtjening, men potentialet i stigende transaktionsgebyrer giver håb for industrien. Det er vigtigt for investorer at være opmærksomme på disse tendenser, da de vil påvirke BTC’s præstation på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  IT-Sikkerhedsfirma frigiver vigtigt opdatering - Flughäfen lammet, operationer aflyst

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button