Krypto News

”Mining- og produktionsfirmaer forudsiger, at Bitcoin kan nå 100.000 dollars efter det fjerde halvering i 2024”

Bitcoin Mining-Firmaer Prognosticerer Overraskende Stigning i Bitcoin-prisen til 2024

Ledere fra prominente mining- og produktionsfirmaer mener, at de markedskræfter, der vil opstå som følge af den fjerde Bitcoin Halving, planlagt til 2024, kan føre Bitcoin-kursen op over 100.000 dollars.

Markedseksperter deler deres forudsigelser

Canaan-vicedirektør, Davis Hui, delte sin prognose under en paneldebat på Avalon Bitcoin and Crypto Day (ABCD) i Singapore. På panelet sad også ledere fra Bitcoin mining-økosystemet i Singapore, Kasakhstan og De Forenede Arabiske Emirater, og alle var enige om, at en kurs på 100.000 dollars for Bitcoin i 2024 var realistisk. Denne høje kurs forventes at være et resultat af det forestående Bitcoin Halving.

Hvordan Halving påvirker Bitcoin-tilbudet

Hui forklarede, at Bitcoin-tilbuddet vil blive drastisk reduceret, da belønningen pr. mined blok halveres til 3,125 BTC. Samtidig viser traditionelle finansinstitutioner øget interesse for at investere i sektoren. Hui påpegede eksempelvis, at den globale kapitalforvalter BlackRock forvalter 10 billioner dollars, mens markedsværdien for alle kryptokurser kun udgør 2 billioner dollars. Dette tyder på, at der er potentiale for en stor kapitalindsprøjtning i Bitcoin og dermed en stigning i prisen.

Store aktører sikrer stigende efterspørgsel

Den Canaan-vicedirektør bemærkede også, at flere af verdens største formueforvaltere har indsendt ansøgninger om at oprette børsnoterede Bitcoin-fonde hos den amerikanske børsmyndighed. Han forventer, at disse fonde vil medføre, at der kommer større mængder kapital ind i markedet, hvilket vil øge efterspørgslen efter Bitcoin og i sidste ende drive prisen op.

Top  DAX stiger: Positive nyheder på børsen i Frankfurt

Udfordringer for Bitcoin-minere

Hui påpegede også de svære markedsvilkår, som Bitcoin-minere oplever i øjeblikket. De rekordhøje hashhastigheder og netværksvanskeligheder presser profitabiliteten for minearbejdet. Mange miner kan ikke dække deres omkostninger til elektricitet med de optjente Bitcoin-belønninger og er nødt til at lukke deres maskiner ned. Dog forventes de minere, der kan opgradere til mere effektive og kraftfulde maskiner, at kunne opretholde deres rentabilitet.

Udviklingen i USA

Hui nævnte også, at mining-firmaer i USA kan komme under større pres på grund af de høje omkostninger til strøm og administration. Dette kan gøre det særligt udfordrende for dem at opretholde rentabiliteten i en tid med stigende konkurrence.

Canaans finansielle situation

Hui erkendte også, at Canaan oplevede et økonomisk tab i første kvartal af 2023, hvilket afspejler konsekvenserne af den vedvarende krypto-bjørnemarkedet.

Artiklen er baseret på udtalelser fra højtstående fagfolk i Bitcoin-mining-branchen, der er enige om, at Bitcoin-prisen kan stige over 100.000 dollars i 2024 som følge af det forestående Bitcoin Halving. Det forventes, at Halving vil reducere udbuddet af Bitcoin markant og samtidig øge efterspørgslen på grund af øget interesse fra traditionelle finansinstitutioner. Dog er der også udfordringer for minearbejdere, der skal klare de høje investeringsomkostninger og den stigende konkurrence.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button