AltcoinsKrypto News

Mixin Network suspenderer indskud og udbetalinger efter hackerangreb, der resulterede i tab af $200 millioner.

Mixin Network hacket for $200 millioner

Mixin Network offentliggjorde i dag, at databasen hos deres cloud service provider blev angrebet den 23. september, hvilket resulterede i tabet af en betydelig mængde aktiver på mainnet.

Ifølge den officielle meddelelse blev der stjålet $200 millioner under hackerangrebet.

Efter hændelsen tog Mixin Network øjeblikkeligt affære og indsatte eksperter fra Google og blockchain-sikkerhedsfirmaet SlowMist for at bistå med den igangværende efterforskning af sagen.

Mixin Network’s token XIN oplevede en markant nedgang efter nyheden og handles i øjeblikket til $194 – et fald på 9%.

Mixin Network suspenderer ind- og udbetalinger

Som reaktion herpå har Mixin Network midlertidigt suspenderet ind- og udbetalingstjenesterne.

Disse tjenester vil blive genåbnet efter en grundig gennemgang og enighed blandt alle netværksknuder for at sikre, at eventuelle sårbarheder bliver adresseret og rettet, meddelte netværket i en X-post i dag.

Overførsler på netværket påvirkes dog ikke af suspensionen.

Mixin-teamet arbejder aktivt på en løsning for at afhjælpe tabet af aktiver, og yderligere detaljer vil blive delt med fællesskabet i nær fremtid.

For at holde fællesskabet informeret vil Mixin Network’s grundlægger, Feng Xiaodong, afholde en live-stream i mandarin kl. 13:00 HKT den 25. september 2023.

Den kendte kinesiske investor KOL Li Xiaolai har investeret i og promoveret Mixin Network.

Netværket hævder at være en wallet-løsning og understøtter i øjeblikket 48 offentlige kæder med en samlet værdi på over 1 milliard dollars.

Mixin Network er det seneste netværk, der er blevet hacket for ni-cifrede beløb. Tidligere er Balancer-protokollen blevet hacket for 2 millioner dollar, og før det blev Exactly Protocol udnyttet for over 12 millioner dollar.

Top  Ethereum-kurs styrtdykkede efter ETF-start: Umsatz kollabrer på grund af billigere L2-løsninger

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button