BitcoinKrypto News

Mt. Gox verschiebt Bitcoins – BTC Kurs geht in den Keller

Mt. Gox og den store tilbagebetaling af Bitcoins

Mt. Gox, en af de tidligere største kryptobørser, der gik konkurs for mere end 10 år siden, er nu ved at vende tilbage til rampelyset. Efter at være blevet hacket og miste omkring 850.000 Bitcoins, der dengang var værdifulde 500 millioner dollars, er Mt. Gox nu i færd med at tilbagebetale sine tidligere kunder. Treuhänderen for børsen har meddelt, at de resterende 138.000 Bitcoins skal tilbagebetales inden den 31. oktober i år. Processen er angiveligt allerede igang, da cirka 43.000 Bitcoins blev flyttet fra Mt. Gox’s wallet for nylig, hvilket svarer til en værdi på omkring 2,9 milliarder dollars.

Mt. Gox påvirker Bitcoin-kursen

Denne tilbagebetaling har haft en indirekte indflydelse på prisen af Bitcoin. Efter nyheden om, at Bitcoin blev flyttet fra Mt. Gox, blev der registreret et prisfald. På nuværende tidspunkt handles Bitcoin til cirka 68.000 dollars, hvilket repræsenterer et tab på omkring 1,29 % på daglig basis og 3,8 % over en uge.

Men hvorfor har Mt. Gox, et selskab der gik konkurs for mere end 10 år siden, stadig en så stor indflydelse på Bitcoin-priserne i dag? Svaret er enkelt: de Bitcoins, der nu tilbagebetales til kreditorer, var betydeligt mindre værd dengang Mt. Gox gik ned. Med den nuværende værdi af Bitcoin kan nogle kreditorer potentielt blive millionærer, hvis de vælger at sælge deres Bitcoin med det samme. Dette har skabt et øget salgspression på markedet.

Top  Bitcoin-Spot-ETFs genererer højt handelsvolumen og tiltrækker 1,4 milliarder dollars på bare to dage

99Bitcoins og deres nye tilgang til læring og tjening

På en anden front har platformen 99Bitcoins taget skridtet ind i Web3-verdenen med lanceringen af deres eget token, 99BTC, samt en ny “Learn-to-Earn” model. Platformen har allerede samlet over 1,6 millioner dollars i kapital gennem en nylig PreSale, hvor prisen på 99BTC ligger på 0,00107 dollars.

Den nye “Learn-to-Earn” funktion tilbyder interaktive læringsmoduler og informative tutorials, efterfulgt af quizzer. Jo mere brugeren lærer, jo mere kan de tjene – dette er essensen af “Learn-to-Earn”. Uanset om man er nybegynder eller erfaren investor, er der mulighed for at udvide ens viden og samtidig tjene penge på platformen.

Investering i kryptovalutaer er spekulativt og bærer risici. Det er vigtigt at foretage sin egen undersøgelse, før man investerer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button