BitcoinKrypto News

Næste Bitcoin-højdepunkt forventes at nås i september 2025 – hvad betyder det for cyklusen?

Bitcoin-cyklussen: Hvornår kan vi forvente det næste højdepunkt?

Bitcoin (BTC) har gennemgået omkring fire cykler, hvor hvert nye cyklus har markeret et nyt all-time high for priserne. Fra brug som betalingsmiddel til at blive markedsført af multinational investmentsselskaber til deres kunder, har krypto-samfundet oplevet meget og mere i det sidste årti.

Den grundlæggende sandhed

Cyklussen på fire år er måske ikke den eneste forklaring på Bitcoin’s bevægelser. Entusiastiske krypto-brugere hævder, at Bitcoins halveringscyklus sker med en fire-års takt. Mining-sværhedsgraden og blocktiden tilpasses, så minedriftsbelønningerne halveres hver fjerde år.

Liquiditetens indvirkning

Liquidity er afgørende for forståelsen af den fire-årige cyklus. Når økonomien er i en dårlig tilstand, er det sværere at skaffe midler til investeringer, og der er derfor efterspørgsel efter sikrere aktiver. Når der derimod er rigelig likviditet til stede, er offentligheden mere tilbøjelig til at kaste sig ud i mere risikofyldte aktiver, herunder kryptovalutaer.

Global Liquidity Index, der spænder fra 0 til 100, viser den globale likviditetscyklus som en normaliseret indeks. COVID-19-pandemien tvang centralbankerne til at sænke gældsomkostninger og lave kvantitativ lempelse, hvilket igen førte til inflationsstigning.

Derfor viser data, at toppen af den næste cyklus forventes at ligge i fjerde kvartal 2025, sandsynligvis i september. Det er dog stadig uklart, om dette vil enten være et højdepunkt eller et dyk i Bitcoin-priserne.

Konklusion

Institutionelle investorer har øget efterspørgslen efter BTC på lang sigt, men har det også forlænget den periode, BTC tidligere brugte på at nå fra bund til top? Svaret på dette spørgsmål vil kun blive afsløret med tiden.

Top  Bitcoin Cash (BCH) erlebt deutlichen Anstieg nach Bitcoin Preisanstieg - Analyse und Prognose

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button