AltcoinsKrypto News

Nifty’s, Heavily-Backed Web3 Creators Platform, Shuts Down; eToro Aus Capital Sued by ASIC; Tel Aviv Stock Exchange Signs Blockchain Agreement; Aventus Partners with Vodafone; Alchemy Reports Rise in Web3 Developer Activity; Crossover Markets Group Collaborates with Cboe Digital; HashKey Exchange Receives License to Serve Retail Customers

NFT nyheder

  • Nifty’s, et socialt netværk med stor opbakning, der tidligere skiftede til at udvikle en Web3-skabersplatform, lukker ned. Holdet meddelte i en post, at de nu afslutter deres aktiviteter, da de ikke formåede at få de investeringsmuligheder, de arbejdede på, til at fungere. Nifty’s blev bakket op af kendte navne som Mark Cuban, Joe Lubin, Coinbase Ventures og Dapper Labs.

Juridiske nyheder

  • eToro Aus Capital Limited, eToro’s australske enhed, er blevet sagsøgt af Australiens markedsregulator (ASIC) for angivelige overtrædelser af “design- og distributionsforpligtelser og eToros licensforpligtelser til at handle effektivt, ærligt og retfærdigt”. Blandt andre påstande hævdede ASIC, at eToros målgruppe for CFD-produktet var alt for bredt til et så højrisiko- og volatilt handelsprodukt, hvor de fleste klienter taber penge, og at screeningsprøven var helt utilstrækkelig til at vurdere, om en detailklient sandsynligvis var inden for målgruppen.
  • Den konkursramte kryptobørs FTX har indgivet en anmodning til retten om at fjerne sin enhed i Dubai fra de igangværende genopretningsprocedurer i USA. Denne enhed førte ikke forretning, før konkursbegæringen blev indgivet, så det er usandsynligt, at den vil kunne genoprette sin drift. FTX Dubai hævder, at den har positiv egenkapital og foreslår en frivillig “likvidationsprocedure i henhold til lovene i De Forenede Arabiske Emirater”, der vil tillade en rettidig udbetaling af den positive likviditetsbalance efter betaling af alle tilbagestående forpligtelser og likvidation af alle aktiver. En høring om dette spørgsmål vil finde sted den 23. august.

Blockchain nyheder

Top  Fake $MILK Token Skyrockets 60X on Uniswap - Is the Rally Sustainable or a Bubble?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button