BitcoinKrypto News

NSA-Whistleblower Edward Snowden: Bitcoin ist die Lösung nach technischem Ausfall an der NYSE

Edward Snowden støtter Bitcoin efter NYSE fiasko

Efter en betydelig markedsoverskridelse forårsaget af en teknisk fejl på New York Stock Exchange (NYSE) har NSA-whistlebloweren Edward Snowden endnu engang udtrykt sin støtte til Bitcoin (BTC).

NYSE Fiaskoen

Hændelsen, der fandt sted mandag, førte til en næsten 99% nedgang i aktier som Berkshire Hathaway og andre, før handlen midlertidigt blev suspenderet. NYSE skyldte kaoset på “tekniske problemer” med Limit-Up/Limit-Down-mekanismerne, der skal begrænse ekstreme prisudsving under handelssessionerne.

Disse sikkerhedsforanstaltninger blev indført efter Flash-Crash i 2010, hvor en milliard dollars værdi af markedsværdi blev ødelagt på få minutter af et salgsrally udløst af computeralgoritmer.

Edward Snowdens Synspunkt

Snowden reagerede på begivenheden på X (tidligere Twitter) med en kort og præcis erklæring: “Bitcoin er løsningen.”

Fordelene ved Bitcoin

Snowdens udtalelse illustrerer de potentielle fordele ved decentraliserede finanssystemer som Bitcoin sammenlignet med traditionelle, centraliserede børser. Som en decentral digital valuta fungerer Bitcoin i et peer-to-peer-netværk uden central myndighed.

Denne struktur adskiller sig fra traditionelle børser, hvor central kontrol kan føre til systemiske risici og katastrofale fejl på grund af tekniske problemer eller menneskelige fejl. Siden sin oprettelse har Bitcoin opretholdt en næsten fejlfri driftstid, hvilket beviser robustheden i den underliggende blockchain-teknologi.

Snowdens ros til Bitcoin i lyset af NYSE-sammenbruddet understreger det potentielle for decentraliserede finanssystemer for at tilbyde en mere pålidelig alternativ til traditionelle handelsplatforme. Sanktionerede aktører som ham, WikiLeaks og politiske aktivister i autoritære lande stoler også på Bitcoin og andre kryptokurver – de er afskåret fra banksektoren.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer viser faldende kurser i dag

Konklusion

Bitcoin tilbyder en decentraliseret og robust finansiel løsning, der har vist sig at være modstandsdygtig over for fejl og manipulation. Selvom der er udfordringer såsom kapitaltab og mulig udnyttelse af kriminelle, fortsætter Bitcoin med at tiltrække støtte fra folk, der søger en alternativ måde at handle og lagre værdi på. Snowdens støtte til Bitcoin som en løsning i kølvandet på NYSE-fiaskoen afspejler det stigende potentiale for kryptokurver i det moderne finansielle landskab.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button