BitcoinDeFiEthereumKrypto NewsRipple

NuggetRush: DeFi-Plattform mit beeindruckender Leistung und Potenzial trotzt Kryptowährungs-Preisverfall

Bitcoin og kryptovalutaer som Ripple har oplevet betydelige prisfald på grund af usikkerheder vedrørende godkendelse af en Bitcoin-Spot-ETF af SEC.

Bitcoin faldt med 10%, hvilket udløste et markedsomspændende salg. Ripples nedtur forværrede dets fortsatte værditab.

På trods af markedskaoset har DeFi-platformen NuggetRush med Play-to-Earn-spil og NFT-funktioner markeret sig med imponerende præstation og potentiale for investorer.

Et par dage ind i det nye år har kryptorummets udviklinger påvirket prisen på mange kryptovalutaer. Bitcoin (BTC) faldt for nylig efter sit stigning over $45.000 og det skarpe fald blev udløst af krypto-nyheder om, at SEC’s beslutning om den længe ventede Bitcoin-Spot-ETF er blevet udskudt til andet kvartal af året.

Mens Bitcoin faldt med 10%, kollapsede altcoins som Ethereum (ETH), Solana (SOL) og Ripple (XRP) på grund af frygt for, at Bitcoin-ETF’en kunne blive afvist. Dette var især katastrofalt for Ripple, der har oplevet et frit fald i værdi i månedsvis.

Lad os se nærmere på de nylige nedture for BTC og XRP.

Bitcoin (BTC) Korrektion efter mulig tilbagetrækning af Bitcoin-ETF

Det var kaos for Bitcoin-indehavere og beslægtede muligheder. Investorenes håb blev knust, da Bitcoin faldt med 10% på grund af usikkerheder omkring Bitcoin-ETF’en. Faldet slettede det opadgående skub, der skubbede BTC over $45.000, og førte til tilbagetrækning af over $500 millioner fra børserne. Der var rapporter om, at godkendelsen af Bitcoin-ETF’en blev mindre sandsynlig, da investorer bemærkede dødvandet mellem Wall Street og SEC. Det forværredes, da salget begyndte på flere kryptobaserede markeder, og der opstod skepsis.

Top  Stigende efterspørgsel på Bitcoin får optionsmarkedet til at nå rekordhøj værdi

Dette skete, efter at forventningerne blev skærpet af rapporter fra Reuters om, at en Bitcoin-ETF kunne blive godkendt på under en uge. Krakket fik Bitcoin til at falde til $40.000, før den begyndte at stige til $42.000. Det åbne interesse er siden faldet med over $2 milliarder på grund af BTC’s reducerede værdi og flere handelslikvidationer. Efterfølgende forblev udviklingen volatil – selv efter godkendelsen af Bitcoin-ETF’en.

Ripple (XRP) Prisfald i forbindelse med hypen om godkendelse af Bitcoin-ETF’en

Som de fleste kryptovalutaer led Ripple af spekulationer om afvisning af Bitcoin-ETF’en. Selv nu, efter at Bitcoin-ETF’en er blevet godkendt, er XRP stadig lidt efterspurgt. Heldigvis handles XRP på et niveau tæt på det vigtige støttepunkt på $0,53.

Hvis den bullish dynamik vender tilbage til markedet, kunne Ripple sigte efter $0,60, og derfra er der en klar vej til $0,70. Omvendt, hvis bjørnene vinder overtaget, går det nedad. Det er spændende, og en beslutning er lige rundt om hjørnet.

NuggetRush (NUGX) tiltrækker med potentiale og imponerende nylig præstation

Trods det nylige markedsfald forbliver NuggetRush (NUGX) en af de bedste performere og opretholder en sund prisstigning. Det er en hurtigt stigende DeFi-platform, hvor brugere kan tjene millioner gennem deres Play-to-Earn-spil og Web3-funktioner. Den eftertragtede Impact-Gaming-oplevelse giver spillere mulighed for at udforske forskellige miner for at lede efter værdifulde mineraler, som kan sælges eller byttes til reel værdi. Denne tiltrækning har givet NuggetRush anerkendelse som den bedste kryptoinvestering for DeFi-brugere.

NuggetRush anvender også spilfigurer som NFT’er for at styrke spillerens evne til at tjene mere. Udover NFT’er er der også den sjældne RUSHGEMS-samling, som er ekstremt værdifuld, da den kan give indehaverne ægte guld, når den byttes. Platformens NFT-staking styrker den som den bedste kryptoinvestering for passive indkomstinvestorer. Ved at stake NFT’er modtager indehaverne en dividende på 20% af NFT’ens værdi.

Top  Kritisk sårbarhed i Apache ActiveMQ udnyttes af hackere til at inficere Linux-maskiner med malware og krypto-miner

Med udviklingen af NuggetRush forventes NUGX også at vokse. Krypto-ICO’en er en mulighed for at købe så mange NUGX som muligt, før token bliver for dyr. Meme-coinet har i øjeblikket en værdi på $0,015, og købere kan forvente afkast på over 33%, når det bliver noteret på dekentrale børser. I mellemtiden har presalen allerede indbragt over $1,6 millioner.

Konklusion

Selvom Bitcoin og Ripple oplever betydelige korrektioner, kan dette kun være midlertidigt, da katalytiske begivenheder, herunder Bitcoin-halveringsbegivenhederne, kan udløse en markedsomspændende bullish dynamik. Mens investorer forbereder sig, bør NUGX forblive på deres radar, da tokenet snart ser ud til at være klar til en eksplosiv stigning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button