Krypto NewsRegulierung

Nvidia: Polizeirazzia in französischen Büros im Rahmen von Kartellermittlungen im Cloud-Computing-Sektor.

Nvidia udsat for politirazzia i Frankrig

Nvidia, en af verdens førende producenter af chips til kunstig intelligens (KI) med hovedsæde i Californien, har angiveligt været udsat for en politirazzia i deres franske kontorer denne uge. Razziaen blev gennemført som en del af en generel efterforskning af de franske konkurrencemyndigheder inden for cloud computing.

Ifølge Wall Street Journal blev politiaktionen rapporteret den 28. september, selvom hverken Nvidia eller de franske retshåndhævende myndigheder officielt har udtalt sig om begivenheden.

I en pressemeddelelse på Autorité de la Concurrences hjemmeside nævnes der kun en uanmeldt undersøgelse af grafikkortområdet. Ifølge meddelelsen har en dommer godkendt razziaen med den præmis, at virksomheden har anvendt “konkurrenceforvridende praksisser inden for grafikkortsektoren.”

Det påpeges dog også i meddelelsen fra myndigheden, at razziaen ikke antyder, at der har været nogen overtrædelse af loven, som kan tilskrives virksomheden.

Konkurrencemyndigheden henviser i den forbindelse til deres udtalelse, der blev offentliggjort som afslutning på et års undersøgelse af cloud computing-sektoren. Nvidia bliver dog ikke nævnt i rapporten, hvor fokus ligger på tre markedsledere inden for teknologi: Amazon Web Services, Google Cloud og Microsoft Azure. Ifølge agenturets data tegner disse tre sig for 80% af væksten inden for offentlig cloud-infrastruktur og -applikationer i Frankrig i 2021.

Behørden undersøger forskellige metoder inden for fransk konkurrencelov og europæisk databeskyttelseslov for at imødegå denne udvikling.

Nvidia er i stigende grad i søgelyset hos reguleringsmyndighederne på grund af deres unikke position som en vigtig hardware-producent inden for de mest innovative områder af den digitale industri. Ifølge virksomhedens seneste kvartalsrapport har de amerikanske reguleringsmyndigheder også opfordret Nvidia til at begrænse eksporten af ​​KI-chips til “nogle lande i Mellemøsten.” Dog blev denne påstand benægtet en dag senere af det amerikanske handelsministerium.

Top  Grænseoverskridende bekymring: Største Bitcoin-hvaler sælger igen og forårsager potentielle turbulenser på markedet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button