AltcoinsKrypto News

Ny Ether ETF lanceret af ProShares Advisors bringer reguleret eksponering til kryptomarkedet

Investeringsforvaltningsfirmaet ProShares Advisors har introduceret seks nye futuresprodukter til Ether, hvilket markerer kryptokurrencyens debut på ETF-markedet.

De nyudviklede ETF’er, der blev lanceret mandag, giver investorer mulighed for eksponering mod Ether gennem futureskontrakter i stedet for direkte investering i kryptokurrencyen.

Blandt de nye ETF’er står ProShares Advisors bag tre: Ether Strategy ETF (EETH), Bitcoin & Ether Equal Weight Strategy ETF (BETE) og Bitcoin & Ether Market Cap Weight Strategy ETF (BETH).

Ved at følge performance af Ether futureskontrakter, giver disse ETF’er reguleret eksponering mod kryptomarkedet.

“I dag har vi futures ETF’er, og det vigtige ved det er, at den regulerede futuresmarked løser mange af udfordringerne, mens spotmarkedet modnes,” fortalte Simeon Hyman, ProShares’ globale investeringsstrateg, CNBC’s “ETF Edge” mandag.

Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) er i øjeblikket ved at gennemgå en potentiel godkendelse af en spot Bitcoin ETF.

Dette kommer efter at en dommer afviste SEC’s argument imod at forhindre konvertering af en Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) til en ETF.

Tidligere har SEC konsekvent afvist lignende produkter i de senere år.

I modsætning hertil administrerer ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), den største bitcoin futures ETF tilgængelig, der har vist en imponerende vækst på over 37% år til dato.

“Vi har en komplet pakke af kryptoløsninger,” sagde Hyman. “Vi er den største udbyder af krypto ETF’er.”

BETE og BETH ETF’erne tilbyder eksponering mod to af de mest fremtrædende kryptokurver, hvilket gør dem til logiske tilføjelser til ProShares’ produktsortiment.

EU’s Første Spot Bitcoin ETF Går I Gang

I sidste måned annoncerede den London-baserede Jacobi Asset Management udgivelsen af Europas første spot Bitcoin ETF, der vil blive noteret på EuroNext Amsterdam-børsen.

Top  SEC Chief Releases Performance Summary and Criticizes Digital Assets in Speech at Securities Enforcement Forum

ETF’en gik i luften efter et års forsinkelse på grund af ugunstige markedsvilkår, efter at den fik godkendelse fra Guernsey Financial Services Commission (GFSC) i oktober 2021.

Fonden opkræver en årlig forvaltningsgebyr på 1,5% fra sine kunder, og blandt de autoriserede deltagere er Jane Street og DRW.

Lanceringen af EU’s første spot Bitcoin ETF kommer i en periode med stigende ansøgninger om sådanne produkter i USA.

I juni indsendte forvaltningsfirmaet Blackrock papirarbejde til en spot Bitcoin ETF, hvilket fik andre spillere som Invesco og Wisdom Tree til at følge efter eller genansøge om deres egne Bitcoin ETF-produkter.

Chicago Board Options Exchange (CBOE) indgav også et bud hos SEC på vegne af Fidelity for en spot Bitcoin ETF.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button