EthereumKrypto News

Ny officiel ressource for ERC-6900 lanceret af Ethereum Foundation, Alchemy, Circle og Quantstamp

Officiel lancering af ERC-6900 ressource

Efter måneders forberedelser er den officielle ressource for ERC-6900, www.erc6900.io, endelig blevet lanceret. Dette projekt er et samarbejde mellem store navne som Ethereum Foundation, Alchemy, Circle og Quantstamp, der har arbejdet hånd-i-hånd for at udvikle og lancere denne platform.

Hvad er ERC-6900?

ERC-6900 er en ny standard inden for Ethereum-økosystemet, der sigter mod at forbedre interoperabilitet, sikkerhed og brugervenlighed for smarte kontrakter. Denne standard er designet til at gøre det lettere for udviklere at oprette og implementere smarte kontrakter på Ethereum-netværket.

Samarbejdspartnere bag projektet

Ethereum Foundation, en af de førende organisationer bag udviklingen af Ethereum-protokollen, har spillet en central rolle i udviklingen af ERC-6900. Alchemy, en førende blockchain-udviklingsplatform, har bidraget med deres ekspertise og ressourcer til projektet. Circle, en global finansteknologivirksomhed, og Quantstamp, en blockchain-sikkerhedsvirksomhed, har også været vigtige partnere i lanceringen af denne ressource.

Formålet med ERC-6900

ERC-6900 standarden har til formål at skabe mere gennemsigtighed, sikkerhed og effektivitet i Ethereum-økosystemet. Ved at følge denne standard vil udviklere kunne oprette og implementere smarte kontrakter med større tillid og mindre risiko for fejl.

Konklusion

Med lanceringen af den officielle ERC-6900 ressource har Ethereum Foundation, Alchemy, Circle og Quantstamp taget et stort skridt mod at forbedre Ethereum-økosystemet. Denne standard vil forhåbentlig føre til en mere sikker og pålidelig blockchain for alle dens brugere.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Angriberen bag Gala Games returnerer 22 millioner dollars: Første store del af midler var allerede frosset.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button