BitcoinKrypto News

Ny rekord: Bitcoin ETF’er omsætter for $2.4 mia. på én dag

Bitcoin ETFs sætter rekord i volumen

Den seneste udvikling på Bitcoin-markedet viser, at ni nye Bitcoin ETF’er har sat rekord i handelsvolumen. Med en imponerende total på $2.4 milliarder har disse ETF’er knust tidligere rekorder og næsten fordoblet deres daglige gennemsnitlige volumen.

IBIT i fokus

IBIT tog en markant del af den samlede volumen med hele $1.3 milliarder, hvilket overgår sine egne tidligere rekorder med en imponerende stigning på ca. 30%. Dette understreger den store interesse og aktivitet omkring Bitcoin ETF’er på markedet.

Det er tydeligt, at investorerne viser stigende interesse for digitale aktiver som Bitcoin, og ETF’er er en attraktiv måde for dem at få eksponering mod denne volatilitet og potentielle gevinst. Med denne seneste rekord i volumen bliver det spændende at følge udviklingen på Bitcoin-markedet og se, hvordan investorer fortsat vil reagere på disse nye muligheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Er Betwhale det bedste sted at gamble i dag? Vi giver dig svaret i vores Betwhale anmeldelse og de seneste Betwhale promo koder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button