BitcoinKrypto News

Ny undersøgelse viser: September er den sværeste måned for Bitcoin – men vil oktober bringe en vending?

Saisonalitet og Bitcoin: Hvad kan vi forvente i det fjerde kvartal?

Bitcoin har historisk set haft en udfordrende september måned, hvor gennemsnitlige tab har været på omkring 4,9% siden 2013. Selvom august måned har vist sig at være endnu værre med et tab på 8%, er september stadig en pålidelig svag måned for Bitcoin’s performance. Mens sommeren traditionelt har været en svag periode for Bitcoin, tyder analyser på, at vi kan forvente en vending mod et mere positivt marked, især når vi går ind i det fjerde kvartal.

En mulig overraskelse i det fjerde kvartal

Oktober måned har traditionelt markeret begyndelsen på en positiv tendens for Bitcoin, med betydelige kursgevinster i det fjerde kvartal. Med den nuværende styrkelse af USAs økonomi og den forventede monetære lempelse fra Federal Reserve, er der optimisme omkring en mulig opadgående bevægelse for Bitcoin i de kommende måneder. Den kombinerede effekt af en lempelig finanspolitik og pengepolitik vil sandsynligvis give markederne mere sikkerhed og muligvis genoplive den overordnede markedsrally, der har været synlig siden slutningen af 2023.

Bitoin-chartet i fokus

Efter at have nået et nyt all-time high i marts, har Bitcoin været inde i en konsolideringsfase i over 6 måneder. Prisen har oplevet en nedadgående tendens, men visse tekniske støtteniveauer har været på spil. Med overgangen til september er Bitcoin-kursen igen faldet og kæmper for at bevare det langsigtede momentum for dette bullrun. Vigtige tekniske støtteniveauer er nu på $53.000 og $48.000, som vil være afgørende for at bekræfte fortsættelsen af dette bullrun.

Konklusion

Sæsonmæssigt og cyklisk giver den aktuelle konsolidering siden april mening, og der er tegn på en mulig opadgående bevægelse i det fjerde kvartal. September måneden kan meget vel give afgørende indikationer for den videre retning i dette Bitcoin-pris-cyklus. Med fundamenterne i spil og tekniske niveauer på plads, kan vi forvente spændende udviklinger på Bitcoin-markedet i den kommende periode.

Top  Analyse af Grayscale Bitcoin ETF: Einrichtung, wirtschaftliche Auswirkungen og sammenligning med andre Bitcoin ETFs.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button