AltcoinsKrypto News

Nyt Monopoly-brætspil bringer krypto til spillet med Ethereum som valuta

Adoption nyheder

  • Monopoly får en ny udgave, der viser kryptovaluta. World of Women (WoW) og WS Game Company annoncerede i en pressemeddelelse, at den nye udgave af Monopoly vil have elementer fra den decentraliserede økonomi, hvor traditionelle penge byttes ud med Ethereum (ETH). Den nye udgave af MONOPOLY: World of Women (WoW) Galaxy Edition brætspillet vil blive udgivet online den 17. oktober under licens fra legetøjs- og spilvirksomheden Hasbro. Spillet vil også indeholde brugerdefinerede guldtonede brikker, der hylder populære Web3-fællesskaber, herunder Board Ape Yacht Club (BAYC), VeeFriends, CryptoPunks, CloneX og Cool Cats. World of Women’s medstifter og Chief Creative Officer, Yam Karkai, har stået for den kreative retning for brættet.

Gaming nyheder

  • Teknologiselskabet Tokens.com lancerede et tilpasset spil på den populære Fortnite-platform for det canadiske søvn teknologiselskab Polysleep. Ifølge pressemeddelelsen arbejdede Tokens.com’s datterselskaber Metaverse Group og Hulk Labs sammen om at udvikle og lancere et mærket spil til Polysleep i Fortnite ved navn Woolen Warfare. Woolen Warfare er et konkurrencedygtigt multiplayer-spil udviklet ved hjælp af Fortnite Creative 2.0 i Unreal Editor For Fortnite (UEFN). Hulk Labs og Metaverse Group har evnen til at programmere på Unity og Unreal Engine for at udvikle aktivering på Fortnite, Roblox og mange andre online platforme. Virksomheden udvikler også ekspertise til at lancere spil og apps til det nye Apple Vision Pro, der er planlagt til udgivelse i 2024.

Blockchain nyheder

  • Blockchain-intelligensfirmaet Messaris seneste ‘State of Ethereum’-rapport viser, at Ethereum’s Layer-2-netværk havde en størstedel af aktiviteten i tredje kvartal med lanceringen af Base og populariteten af Friend.tech. Rapporten viser, at L2-netværk udgør næsten to tredjedele af Ethereum-transaktionerne. Elena Sinelnikova, medstifter og decentraliseringskoordinator hos Metis, udtaler, at de fleste Ethereum-transaktioner nu bruger Layer 2-løsninger for effektiv håndtering. Felix Xu, medstifter og administrerende direktør for Arpa Network, tilføjer, at “Ethereum og dets Layer 2-løsninger vinder momentum på grund af deres stærke fokus på decentralisering og sikkerhed”.
Top  Doom's Ukonventionelle Rejse: Nu på Bitcoin, Dogecoin og tarmbakterier

Hack nyheder

  • Ifølge en rapport fra The Money Mongers har der været 297 krypto-hacks i 2023 indtil videre, hvilket har resulteret i et tab på 1,89 mia. dollar. Det svarer til et tab på 216.000 dollars hver time på grund af krypto-hacks i år. Fra 2011 til 2023 er mængden af stjålet kryptovaluta steget med 1.053 gange og er gået fra 1,79 mio. dollars til 1,89 mia. dollars. Siden 2011 har krypto-relaterede enheder mistet 12,36 mia. dollars på grund af hackerangreb, hvoraf 192 krypto-børser er blevet hacket, hvilket har medført et tab på 3,80 mia. dollars. Kontrakt sårbarhed og “flash loan” angreb er to almindelige hackingmetoder og har ført til et samlet tab på 2,75 mia. dollars siden 2011, ifølge rapporten.

Reguleringsnyheder

  • Det Europæiske Værdipapirer og Markeder Supervisor (ESMA), EU’s tilsynsmyndighed for finansielle markeder, har udgivet en artikel om decentraliseret finans (DeFi), hvor de siger, at “DeFi ikke udgør en betydelig risiko for finansiel stabilitet på nuværende tidspunkt, set i lyset af dens lille størrelse, men dette er noget, der kræver overvågning, da fænomenet fortsætter med at udvikle sig hurtigt.” ESMA bemærker visse fordele ved DeFi, såsom større finansiel inklusion, udviklingen af innovative finansielle produkter og forbedringen af sikkerhed, omkostninger og hastighed for finansielle transaktioner. Risiciene, de påpeger, inkluderer likviditets- og modpartsrisici samt sårbarhed over for svindel og ulovlig aktivitet.

DeFi nyheder

  • Spark Protocol, den DAI-centrerede DeFi-udlånsplatform, har startet sin multi-chain-strategi ved at implementere på Gnosis Chain, en decentraliseret Ethereum Virtual Machine (EVM) sidechain, ifølge pressemeddelelsen. Denne implementering markerer Spark Protocols udvidelse ud over Ethereum. “Dette event markerer den første implementering af et MakerDAO-drevet DeFi-produkt på en blockchain, der ikke er Ethereum, og understreger Sparks forpligtelse til innovation og tilgængelighed for et bredere brugergrundlag,” tilføjes der.
Top  Avalanche (AVAX) stiger med imponerende 100 % på en måned, mens Ethereum (ETH) falder - Hvad er årsagen til den dramatiske forskel i udviklingen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button