BitcoinKrypto News

Nyt om iShares Bitcoin Trust (IBTC) og BlackRock Bitcoin ETF sender Bitcoin-kurs på rutsjebanetur

BlackRock Bitcoin Spot ETF: Hvad er chancerne?

I de seneste dage har der været en stor eufori omkring godkendelsen af den første Bitcoin Spot ETF i USA, hvilket har sendt Bitcoin-kursen op over 35.000 dollars. Årsagen til denne optimisme var især en henvisning til iShares Bitcoin Trust hos Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC), som normalt noterer alle ETF’er, der handles på teknologibørsen NASDAQ.

En Twitter-henvisning om dette spredte sig hurtigt og blev først delt af Bloomberg-analytikeren og ETF-eksperten Eric Balchunas:

“Erst am Montagabend hat die Nachricht, dass der iShares Bitcoin Trust (IBTC) bei der Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) gelistet wurde, was eindeutig darauf hindeutet, dass der Start des BlackRock Bitcoin ETF in Kürze bevorsteht, den Bitcoin Kurs auf ein neues Jahreshoch befördert.”

Hele kryptosamfundet tolkede denne henvisning som et klart tegn på, at BlackRock er i fuld gang med forberedelserne til lanceringen af Bitcoin Spot ETF’en, da DTCC ellers ikke ville notere iShares Bitcoin Trust.

iShares Bitcoin Trust-notering ikke tilgængelig

Men så kom den dårlige nyhed. Henvisningen blev fjernet, og det var ikke muligt at finde den, hvilket skabte panik og medførte et fald i Bitcoin-kursen med cirka $1,500 til $33,400.

Nogle vil hævde, at der var tale om koordineret FUD (Fear, Uncertainty & Doubt), som skulle skubbe Bitcoin-handlere, der var kommet for sent med på opadgående trend, ud af markedet.

Bitcoin ETF’ens ticker (IBTC) blev genoprettet

Og faktisk, kun nogle få timer senere, da siden var tilgængelig igen efter at være blevet overbelastet, blev tickeren pludselig fundet igen hos DTCC, hvilket virkelig er temmelig tvivlsomt. Denne nyhed kunne stabilisere Bitcoin-prisen, så den igen steg over $34,000.

Top  Søndag formiddag: Bitcoin, Ether & Co. oplever små fald i deres kurser

Konklusion om iShares Bitcoin Trust

Det er klart, at der bag kulisserne sker en masse i forhold til Bitcoin Spot ETF’en. Dette blev for nylig bekræftet af Cathie Wood, CEO for ARK Invest, i et interview, hvor hun bekræftede, at SEC er markant mere engageret og aktivt stiller spørgsmål til ETF-ansøgningerne og samarbejder tæt med ansøgerne.

Men ingen kan sige med sikkerhed, hvor lang tid der vil gå, indtil den første ansøgning om Bitcoin Spot ETF godkendes, det afhænger udelukkende af SEC. Teoretisk set har US Securities and Exchange Commission tid indtil den 10. januar til at træffe en endelig beslutning. Indtil da vil kryptomarkedet forblive ekstremt volatilt!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button