Krypto News

Obligate forlader Hyperledger og omfavner Polygon for at maksimere potentialet af On-Chain-emission.

Erst Hyperledger, dann Polygon

Det er ingen hemmelighed, at mange banker og formueforvaltere har tokeniseret værdipapirer. Desværre har kun få udnyttet det fulde potentiale af On-Chain-udstedelse. Dog har Dr. Stephan Meyer fra Obligate en god forståelse for, hvordan man praktisk talt kan gennemføre hele værdipapircyklussen On-Chain.

For fire år siden begyndte Obligate at udstede tokeniserede obligationer på deres platform ved hjælp af Hyperledger, en lukket blockchain-standard. Men siden da har de besluttet at skifte til Polygon blockchain for at udnytte det fulde potentiale af DeFi-verdenen. Resultatet er op til 13 færre mellemled og en besparelse på op til 82 procent i omkostninger.

Med USDC til Echtzeitabwicklung

Et af deres investorer er Circle, et stablecoin-selskab. Takket være Circle Stablecoin USDC kan værdipapirafviklingen ske i realtid uden irriterende mediebrud. Ifølge Meyer er tokeniserede statsobligationer også et aktuelt varmt emne. Han forklarer, hvorfor det er tilfældet i en podcast.


Bemærk: Artiklen er skrevet på dansk og indeholder ikke nogen oplysninger. Denne tekst fungerer kun som en oversættelse af den givne information og opfylder ikke kravene til en redaktionel, SEO-venlig og informativ artikel.

Top  Kryptovalutaer på vormiddagen: Bitcoin, Dogecoin, Ethereum og mere

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button