BitcoinKrypto News

Offenes Interesse an Bitcoin-Futures näher an historischem Rekordwert, aber wie positionieren sich CME-Händler?

Artiklen er baseret på oplysninger om det åbne interesse for Bitcoin (BTC)-futures på Chicago Mercantile Exchange (CME). Ifølge data fra Coinglass har det åbne interesse for Bitcoin-futures på CME nået 5,2 milliarder dollars, hvilket er tæt på det tidligere all-time high fra oktober 2021.

Stigning i Åbent Interesse

I løbet af de sidste 30 dage er det åbne interesse steget fra 3,63 milliarder dollars til 5,20 milliarder dollars, hvilket stemmer overens med en 26% stigning i Bitcoin-prisen i samme periode. Dette har bragt det åbne interesse tæt på det tidligere højdepunkt.

Mønster mellem Interesse og Pris

Det er bemærkelsesværdigt, at det åbne interesse steg markant i sammenhæng med en drastisk stigning i Bitcoin-prisen, hvilket tyder på gensidig påvirkning mellem disse faktorer.

Analyse af Markedsdynamik

Ifølge Tony Sycamore, en analytiker hos IG Australia, viser denne stigning i åbent interesse et fornyet interesse for Bitcoin. Dog påpeger han, at det ikke giver klarhed over, hvordan CME-handlende er positioneret.

Han henviser til en rapport fra CME til Commodities Futures Trading Commission, som viser, at de “store spillerer” på platformen på det tidspunkt havde netto-short-positioner. Sycamore understreger vigtigheden af den kommende rapport fra CME for at få klarhed over, hvordan aktørerne på markedet er positioneret.

Mulige Drivere for Prisstigning

Sycamore mener, at den massive Bitcoin-prisstigning ikke kun skyldes spekulationer om en mulig godkendelse af en række Spot-ETF-produkter af SEC (Securities and Exchange Commission). Han vurderer, at markedsdynamikken i forhold til kryptokurver i det makroøkonomiske miljø er en vigtigere driver for prisbevægelser.

Top  Bitcoin og rentesatser: Hvordan er de forbundet?

Han påpeger også, at CME overtog førstepladsen i åbent interesse for Bitcoin-futures fra Binance i november, hvilket indikerer en stigende interesse fra traditionelle finansinstitutter i kryptoprodukter.

Fremtidige Udsigter

Selvom mange analytikere forventer, at en godkendelse af Spot-ETF’en vil medføre en hurtig prisstigning, er der også dem, der forudser et muligt “Sell the News”-begivenhed efter en godkendelse.

I det store hele viser udviklingen på CME markedet en stigende interesse for Bitcoin-futures. Hvordan denne udvikling vil påvirke prisen på længere sigt, vil kun tiden vise.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button