DeFiKrypto News

Ondo Finance udvider sine markeder med hjælp fra Polygon Labs for at fremme accepten af tokeniserede finansielle produkter inden for DeFi.

Ondo Finance indleder ekspansion med Polygon Labs for at fremme tokeniserede finansielle produkter i DeFi

Ondo Finance, en Vermögensverwalter baseret på Ethereum, udvider sin marked med hjælp fra Polygon Labs for at fremskynde accepten af tokeniserede finansielle produkter inden for DeFi.

Med udvidelsen til Polygon vil Ondo tage sit første skridt ud over Ethereum-mainnet, da det i februar som det første selskab tokeniserede amerikanske statsobligationer. Når Ethereum-basisskiktet når sin kapacitet, stiger transaktionsomkostningerne, og Ondo siger, at dette seneste skridt vil reducere disse omkostninger.

Justin Schmidt, præsident og administrerende direktør for Ondo Finance, sagde, at aftalen med Polygon vil lette adgangen til institutionelle aktiver i kæden. I et interview med Decrypt tilføjede Schmidt, at ændringen kommer på det rigtige tidspunkt, hvor der er mulighed for større afkast i DeFi-økosystemet sammenlignet med at blive med andre aktiver som stablecoins.

“I think what’s happened in the last three years is just that the macroeconomic backdrop in the world has changed, and you can actually earn quite a high interest rate on something like sovereign debt,” Schmidt said to Decrypt.

I mere end et år har Federal Reserve og andre centralbanker hævet renteniveauerne for at bekæmpe inflationen. Dette har også øget afkastet af statsobligationer, idet afkastet af kortfristede obligationer som 2-årige obligationer er steget med 19 % – fra 1,9 % afkast, da rentestigningerne begyndte i marts sidste år, til næsten 5 % i dag.

En tokeniseret aktiv er en blockchain-baseret signatur af ejerskab, hvor de underliggende egenskaber som indtjening forbliver identiske med den virkelige ekvivalent. I modsætning hertil er en stablecoin en fuldt digital token, der opnår sin værdi fra sin bånd til en fiat-valuta eller en råvare for at holde volatiliteten under kontrol.

Top  Toncoin oplever en bemærkelsesværdig stigning på trods af bjørnemarkedet – partnere med Telegram for at styrke sin position som foretrukken blockchain

Ifølge oplysninger har Ondo i dag med en markedskapitalisering på næsten 134 millioner dollars den største markedsandel af tokeniserede værdipapirer ifølge Dune Analytics. Andre har også etableret positioner på denne marked, herunder Franklin Templeton og JP Morgan.

Ondo’s udvidelse af sit tokeniserede finansielle tilbud kommer på et tidspunkt, hvor TradFi-giganter leder efter indgangsmuligheder inden for kryptokurver, især Bitcoin.

Den 15. juni indsendte BlackRock, verdens største Vermögensverwalter, dokumentation til at registrere en handlet Bitcoin-spotmarkedsfond. Der er også andre ansøgninger fra store navne som Fidelity, Valkyrie og Invesco. Larry Fink, CEO for BlackRock, sammenlignede for nylig Bitcoin med at “digitallyise gold”, hvilket er en markant vending fra hans tidligere kritiske synspunkter.

Ondo, der investerer i BlackRock-forvaltede skatkammerforeninger, ser ud til at gå i modsat retning af denne bølge. Med en Bitcoin-ETF tager virksomhederne en ny teknologi som Bitcoin og pakker den ind i en mere traditionel emballage, som branchen er fortrolig med. I tilfældet med Ondo bliver processen vendt, hvor en traditionel aktiv bliver taget og omdannet til den nyere tokeniserede form.

TradFi’s indtræden i kryptokurver samtidig med, at den underliggende teknologi i stigende grad overtages til tokenisering, kan være en del af en fremvoksende trend inden for finanssektoren. Colin Butler, global chef for institutionelt kapital hos Polygon Labs, udtrykte sin opfattelse af, at der er en “flodvandsbølge” af institutioner, der introducerer tokenisering, og beviset for dette vil være synligt inden for den nærmeste fremtid.

“I think it will be very, very instructive in the next three to six months because a lot of these firms will come out and say they’ve been working on it,” Butler said.

Top  Korrigering af de store BigTech-aktier forventes ifølge Bank of America i januar 2023

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button