Krypto News

Opdater din DER SPIEGEL App for at fortsætte med at læse vores nyheder, analyser og reportager!

Opdater venligst din DER SPIEGEL App

Vi har opdateret vores DER SPIEGEL App, hvilket desværre betyder, at ældre versioner af appen ikke længere fungerer af tekniske årsager. For at kunne fortsætte med at læse nyheder, analyser og reportager gratis, beder vi dig om at opdatere din app.

Hvad skal jeg gøre?

Hvis du tidligere har brugt DER SPIEGEL App, og den ikke længere fungerer korrekt, skal du opdatere appen til den nyeste version. Der er ingen ændringer i, hvordan du bruger appen, men den nye version sikrer, at du kan fortsætte med at nyde det samme kvalitetsindhold.

Hvorfor er opdateringen nødvendig?

Opdateringen af appen er nødvendig på grund af tekniske ændringer, der gør, at ældre versioner ikke længere fungerer korrekt. For at sikre, at du kan fortsætte med at læse DER SPIEGELs artikler og nyheder, er det nødvendigt at installere den nyeste version af appen.

Hvor kan jeg opdatere min app?

Du kan opdatere din DER SPIEGEL App fra din app-butik, enten App Store eller Google Play, afhængigt af din enhed. Søg efter DER SPIEGEL i din app-butik, og opdater til den nyeste version for at fortsætte med at nyde alt det indhold, vi tilbyder.

Vi håber, at du vil tage denne opdatering i betragtning, så du kan fortsætte med at læse vores kvalitetsjournalistik på din mobil enhed. Vi beklager ulejligheden og takker for din forståelse og støtte.

Top  Bitcoin Wale akkumulieren weitere Coins: Bedeuten zunehmende Investitionen von Großanlegern das Ende der BTC-Rallye?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button