Krypto News

Opdater venligst din app for at fortsætte med at læse gratis nyheder og analyser

Artikeltitel (Mislykket)

Aktualisér venligst din app for at fortsætte med at læse nyheder, analyser og reportager på DER SPIEGEL

Indledning

Vi har netop opdateret vores DER SPIEGEL-app og vil derfor bede dig om at opdatere din app for at fortsætte med at læse vores gratis artikler. Ældre app-versioner vil ikke længere fungere af tekniske årsager. I denne artikel vil vi guide dig gennem processen med at opdatere din app, så du kan fortsætte med at nyde vores redaktionelle indhold.

Sådan opdaterer du din app

For at opdatere din DER SPIEGEL-app skal du følge nedenstående trin:

Trin 1: Åbn din app-butik

Start med at åbne app-butikken på din enhed. Hvis du bruger en iPhone, skal du åbne App Store, mens du på en Android-enhed skal åbne Google Play Butik.

Trin 2: Søg efter DER SPIEGEL

Søg efter “DER SPIEGEL” i søgefeltet øverst på app-butikken.

Trin 3: Vælg opdatering

Når du har fundet vores app i søgeresultaterne, skal du vælge den og trykke på knappen “Opdater” ved siden af den. Dette vil starte opdateringsprocessen for din app.

Trin 4: Vent på opdatering

Afhængigt af din internetforbindelse og enhedens hastighed kan opdateringsprocessen tage et par minutter. Vær tålmodig og vent, indtil opdateringen er downloadet og installeret på din enhed.

Hvad sker der, hvis du ikke opdaterer din app?

Hvis du undlader at opdatere din app, vil ældre versioner ikke længere fungere korrekt. Du vil ikke være i stand til at læse vores artikler, analyser og reportager gratis. Derfor opfordrer vi dig til at opdatere din app og nyde vores indhold uden afbrydelser.

Top  DAX stiger med 0,66 procent: Se hvad der sker på det tyske aktiemarked på onsdagmiddag

Konklusion

Opdatering af din DER SPIEGEL-app er en vigtig handling for at kunne fortsætte med at læse vores nyheder, analyser og reportager gratis. Følg de angivne trin for at opdatere din app og undgå eventuelle problemer med ældre versioner. Tak for din fortsatte støtte og forståelse. Vi ser frem til at levere dig det bedste redaktionelle indhold.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button