Krypto News

OpenAI ansætter nye ledere for at styrke sit team

OpenAI ansætter nye ledere i kølvandet på medarbejderflugt

OpenAI har ansat to ledere for at komplettere sit ledelsesteam efter en række medarbejderes afgang i de seneste måneder. Det blev annonceret af virksomheden tidligere denne uge.

Den tidligere Uber-manager Scott Schools vil fungere som OpenAIs første Chief Compliance Officer, hvilket signalerer virksomhedens fokus på den stigende regulatoriske overvågning af kunstig intelligens (KI).

Schools har tidligere været Chief Ethics and Compliance Officer hos Uber, et firma, der selv har stået over for en række regulatoriske konflikter med lovgivere. Før det var han assisterende justitsminister ved Justitsministeriet.

Fokus på Forskning og Regulering

Denne beslutning kommer på et tidspunkt, hvor lovgivere i stigende grad overvejer regulatoriske love, da KI-modeller bliver mere udbredte og tilgængelige.

OpenAI har også ansat Aaron Chatterji, økonomiprofessor og tidligere medarbejder i Biden-administrationen, som Chief Economist. Chatterji vil lede forskningen om KI’s indvirkning på økonomien og jobskabelsen, oplyste virksomheden.

“Vores håb er, at dette arbejde vil informere politikere, akademikere og organisationer over hele verden om at maksimere fordelene ved KI som en drivkraft for økonomien i deres samfund og samtidig hjælpe dem med at erkende og forberede sig på udfordringerne, der følger med implementeringen af denne kraftfulde nye teknologi,” sagde virksomheden i en erklæring.

CTO-positionen forbliver ubesat

Denne lille ansættelsesoffensiv kommer næsten et år efter, at OpenAI CEO Sam Altman blev midlertidigt afskediget. Siden da har virksomheden mistet en bølge af ledere, senest Mira Murati, den tidligere Chief Technology Officer og midlertidige administrerende direktør.

Selvom Altman for nylig sikrede en imponerende vurdering på 157 milliarder dollars for start-uppet efter en finansieringsrunde på 6,6 milliarder dollars, forbliver CTO-stillingen ubesat, selv om Altman tidligere på måneden annoncerede, at han planlægger at påtage sig mere ansvar, mens virksomheden går mod en potentiel profitorienteret fremtid.

Top  Hvorfor har Bitcoin Halving ikke haft den forventede effekt?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button