BitcoinKrypto News

Pando træder ind på det amerikanske marked med sin Bitcoin ETF – Hvad betyder det for markedet?

Pando satser på US Bitcoin ETF

Pando, en schweizisk formueforvalter, har for nylig gjort fremskridt på det amerikanske finansmarked som led i en bemærkelsesværdig ekspansionsstrategi. Virksomheden indsendte den 5. december en 19b-4-formular til Chicago Board Options Exchange (CBOE) for at markere deres indtræden i konkurrencen om en amerikansk Spot Bitcoin ETF. Pando er en af 13 konkurrenter, der ønsker at udnytte denne mulighed i de voksende markeder.

Pando’s erfaring med handel med krypto-ETP’er på det europæiske marked styrker deres position som en ny tilføjelse til det amerikanske Bitcoin ETF-landskab. Virksomheden har allerede tre Spot-Krypto-ETP’er på SIX Swiss Exchange, hvilket viser deres stigende ambitioner og engagement i at styrke deres globale tilstedeværelse inden for kryptocurrency-sektoren.

Det seneste skridt, som Pando har taget, indebærer, at de har registreret deres Bitcoin ETF hos Securities and Exchange Commission (SEC). Bank of New York Mellon er blevet foreslået som administrator for dette foreslåede ETF. Dog har Pando’s manglende registrering hos SEC som investeringsselskab øget kompleksiteten i deres ansøgning.

Bitcoin-priserne stiger som følge af Pandos strategi på det amerikanske marked

Markedet har reageret positivt på disse udviklinger, og prisen på Bitcoin har overskredet 43.000 amerikanske dollars, et niveau der ikke er blevet set siden sammenbruddet af TerraUSD i maj 2022. Dette stigende marked afspejler markedets optimisme med hensyn til mulig godkendelse af en US Spot Bitcoin ETF. Branchenanalytikere, herunder Eric Balchunas fra Bloomberg, har udtrykt stor tillid til godkendelse af en ETF og estimerer, at sandsynligheden er på 90 % inden den 10. januar.

Krypto-samfundet følger nøje med i fremskridtene omkring den amerikanske Spot Bitcoin ETF, især med henblik på den forestående halvering af Bitcoin. Data fra Coinglass viser betydelige konsekvenser: I løbet af de seneste 24 timer er der blevet likvidere Bitcoin-short-positioner for over 109 millioner amerikanske dollars. Dette tyder på markedets øgede følsomhed over for regulatoriske udviklinger og dets interesse i SEC’s beslutning.

Top  Elon Musk forudsiger integration af betalingsfunktion på sin platform X: Vil Bitcoin komme med?

Pandos indtræden på det amerikanske finansmarked med deres forslag til Bitcoin ETF er et strategisk skridt i deres globale ekspansion. Virksomheden udnytter deres europæiske erfaring til at navigere i det amerikanske reguleringsmiljø. Markedets optimistiske reaktion understreger betydningen af denne udvikling i den bredere kontekst af accept og regulering af kryptocurrency.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button