BitcoinKrypto News

Pensionist mister hele sin formue på Bitcoin-svindel: ‘Jeg vil bare have mit normale liv tilbage’

Eldelændende faldt offer for Bitcoin-svindel: „Jeg har mistet hele min formue“

Ehrenfried P. (65) har mistet hele sin formue efter at være faldet offer for et bitcoin-svindelnummer. Han investerede 125.000 euro i kryptokurver og har nu opdaget, at han har været udsat for bedrageri.

Et fristende tilbud

I slutningen af 2021 stødte Ehrenfried P. på en hjemmeside for kryptovalutaer på internettet. Ivrig efter at investere sine penge, tilmeldte han sig og modtog kort tid efter en opfordring til at investere mere. Resultatet var, at han endte med at investere 125.000 euro i kryptovalutaer, selvom han kun havde investeret 500 euro fra starten.

Urealistiske løfter

Efterhånden som han så sin påståede fortjeneste stige og stige på sin konto, blev han presset af en rådgiver til at investere mere og mere. Med løfter om store gevinster endte han med at låne penge fra både familie og venner og optage lån i banker for at kunne investere endnu mere.

En ødelagt fremtid

Da han forsøgte at få udbetalt 100.000 euro, blev han mødt med krav om yderligere 20.000 euro til skat og gebyrer, og da han til sidst bad om hjælp, var der ingen at finde. Hans konto blev spærret, og han står tilbage med intet andet end regninger, rykkere og inkassokrav, og hans liv er nu fuldstændigt ødelagt.

En vanskelig vej frem

Ehrenfried P. har nu politianmeldt svindlen, men står tilbage fuldstændig håbløs. Han har oprettet en indsamling for at forsøge at genopbygge sin formue, men har mistet alt, han havde arbejdet så hårdt for at opnå. Nu kæmper han for at finde en vej tilbage til et normalt liv.

Top  Krypto-ETFs: Hvad skal investorer vide om Ethereum, Bitcoin og Co.?

Konklusion

Ehrenfried P.’s historie er en advarsel om, hvor vigtigt det er at være forsigtig med investeringer, især når det kommer til kryptovalutaer og andre virtuelle valutaer. Det er vigtigt at gøre ordentlig research og være skeptisk over for urealistiske løfter om store gevinster, da det altid kan ende med at være en svindel.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button