BitcoinChainlinkKrypto News

Peter Maffay sagsøges af Deutsche Bundesbank for udtalelser i live-TV: Falsk artikel om Bitcoin-software spredes på Facebook

Artiklen handler om, hvordan den tyske Bundesbank angiveligt har sagsøgt Peter Maffay på grund af falske udtalelser om Bitcoin i et live-tv-show. En artikel, der hævdede at være fra Tagesschau, spredte sig via Facebook-annoncer, men det viste sig senere at være en falsk artikel. Der er flere tegn på, at artiklen er en falsk, herunder manglende klickbart impressum og ikke-fungerende links.

Falsk artikel om Peter Maffay og Bitcoin

Peter Maffay blev angiveligt citeret for at promovere en Bitcoin-software på Markus Lanz-showet, men undersøgelser viser, at dette aldrig fandt sted. Et falsk link fører kun til et registreringsfelt, der ikke angiver nogen specifik information, hvilket antyder, at det ikke er et legitimt tilbud.

Advarsel fra Peter Maffay på Facebook

Efter falske nyheder begyndte at cirkulere i hans navn, offentliggjorde Peter Maffay en advarsel på Facebook og opfordrede folk til ikke at falde for disse svindelnumre. Andre kendte personligheder som Til Schweiger, Annalena Baerbock og Alice Weidel har også været ofre for lignende bedragerier, som er blevet dækket af medier som Zapp.

Konklusion

Falske nyheder og svindelnumre er en udfordring, som offentlige personer står over for, og det er vigtigt at være opmærksom på disse og undgå at deltage i dem. Peter Maffay og andre opfordrer til forsigtighed og advarer offentligheden mod at blive narret af disse falske påstande og tilbud.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Find Chainlink News og opdateringer her

Top  Vær på forkant med den nye platform, der giver brugerne mulighed for at købe guld-bakket ejendom koblet til NFTs. Her er alt, hvad du skal vide.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button