BitcoinKrypto News

Peter Schiff kritiserer Bitcoin-ETF’er og Mikrostrategis BTC-køb: En aasfrosser venter på sit bytte

Peter Schiff kritiserede begrænsningerne i handelen med Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er).

Den amerikanske børsmægler gjorde også grin med MicroStrategys (MSTR) seneste Bitcoin-køb.

Analysten delte også sit negative syn på den mulige overtagelse af Bitcoin af Government Pension Investment Fund (GPIF) i Japan.

Einblicke in Bitcoin-ETFs

Peter Schiff tog først fat på Bitcoin-ETF’er på X på grund af deres begrænsede likviditet, der er bundet til handelstiderne på amerikanske børser. Han sagde, at dette kunne vise sig katastrofalt for investorer, der venter på markedets åbning for at komme ud af deres positioner, hvis BTC-prisen falder ved børsslut.

Vorsitzende for SchiffGold tilføjede, at ETF’er er det eneste, der holder Bitcoin sammen. Uden dem ville kursfaldene være mindre end nu. På samme måde advarede han om en mulig situation, hvor alle ETF’er pludselig oplever massive udløb.

Reaktion på MicroStrategys seneste Bitcoin-køb

MicroStrategy kom igen i rampelyset i går, da administrerende direktør Michael Saylor annoncerede købet af 9.245 Bitcoin til 623 millioner dollars til 67.382 dollars pr. BTC. På tidspunktet, hvor Schiff talte dårligt om virksomheden, var MSTRs sidste boost på kryptovalutaen ca. 115 millioner dollars.

På tidspunktet for denne artikel kl. 7.30 UTC onsdag handles den førende kryptovaluta stadig mere end 2 % lavere i 24-timersdiagrammet og handles til ca. 62.500 $. Dette sker på trods af en stigning i transaktionsvolumen på 20 %, da BTC for 71,21 milliarder dollars blev flyttet mellem wallet-adresser.

I øjeblikket holder MicroStrategy 214.246 BTC til 35.160 $ pr. Bitcoin. Ved den nuværende pris af den digitale valuta beløber Saylor’s selskabs urealiserede gevinster fra sin Bitcoin-investering sig til 5,84 milliarder dollars.

Top  Edward Snowden warnt: Bitcoin-Entwickler müssen dem Datenschutz Priorität einräumen

Tanker om GPIFs mulige inkludering af Bitcoin i deres investeringsportefølje

Endelig kommenterede Schiff meddelelsen fra GPIF, Japans største pensionsfond efter forvaltet formue (AUM), om deres plan om at inkludere Bitcoin i deres investeringsportefølje. Som forventet troede den amerikanske investor ikke på det.

“Jeg formoder, at de ikke vil gøre det,” sagde han. “Hvis de virkelig havde til hensigt at købe Bitcoin, ville det sidste, de ville gøre, være at offentliggøre deres hensigter før købet.”

I går meddelte GPIF, at de undersøger flere illikvide aktiver til udvidelse af deres investeringsportefølje. Blandt de vigtigste overvejelser var guld og Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button