Krypto News

Pfarrer vor Gericht: Betrug mit Kryptowährung und religiösen Heilsversprechen

En vældig plan med skjulte hensigter

Pfarreren fra Denver, Colorado, der stod bag INDXcoin, en kryptocurrency, der blev markedsført under religiøse præmisser, er nu under angreb fra myndighederne. Han og hans kone formåede at skaffe mere end 3,2 millioner dollars fra over 300 investorer under påskud af at skabe overflod og velsignelse for dem. Det viser sig dog, at INDXcoin var “im Wesentlichen wertlos” ifølge statslige reguleringsmyndigheder.

Et dyrt forfald

Ikke nok med, at Pfarreren og hans kone brugte 1,3 millioner dollars af de samlende midler på personlige udgifter og luksuriøse forbrugsgoder, herunder en Range Rover, smykker, kosmetiske tandbehandlinger og eksklusive rejser, de brugte også en stor del af midlerne til at renovere deres eget hus.

En angribelig holdning

Trods disse skandaløse oplysninger, fastholder Pfarreren stadig, at han handlede i overensstemmelse med guddommelig inspiration. Desuden udtaler han i forbindelse med den nuværende klage mod ham, at anklagerne omkring brugen af midlerne er sande. Han nævner dog, at han blot følger Guds ordrer.

En beklagelig hentydning til troen

Tung Chang, Wertpapierbeauftragter Colorados, udtaler, at Pfarreren udnyttede sin kristne menighed og solgte dem værdiløse kryptocoins baseret på vildledende løfter om velstand. Han er nu blevet sagsøgt for disse handlinger, og må svare for sine gerninger i retten. Man kan kun håbe, at hans menighed vil kunne bearbejde denne skuffelse.

Top  Trump bekræfter sin modstand mod CBDCs ved Republikanernes valgkampbegivenhed. Hvad skete der?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button