BitcoinKrypto News

Pleite Krypto-Kreditgeber overrasker 232.000 kunder med en Mega-Rendite

Mega-Rendite til 232.000 Privatkunder trods Genesis’ bankrot

Mega-Rendite ved konkursramt firma

En overraskende finansiel begivenhed venter 232.000 privatkunder til trods for krypto-kreditudbyderen Genesis’ konkurs. De kan se frem til en uventet kæmpefortjeneste.

Privatkunder modtager deres kryptoaktiver tilbage

I New York oplever 232.000 privatkunder hos det konkursramte krypto-kreditinstitut Genesis og krypto-børsen Gemini en glædelig nyhed. De vil modtage deres Bitcoins og andre kryptoaktiver tilbage til den nuværende værdi på over to milliarder dollars. Dette svarer til en fortjeneste på 242 procent på deres aktiver, som har været spærret siden januar 2023.

Baggrunden for den overraskende mega-rende

Kunderne havde tidligere lånt deres kryptovalutaer til Genesis gennem det såkaldte Gemini Earn-program i bytte for rentebetalinger. Programmet, som blev drevet af Gemini og Genesis sammen, opsamlede Bitcoin og andre kryptoaktiver, hvis værdi i november 2022 lå på 940 millioner dollars.

Da programmet blev frosset som følge af en nedtur – hvor Bitcoin-prisen faldt fra cirka 67.000 dollars i november 2021 til omkring 17.000 dollars et år senere – forblev kryptovalutaerne imidlertid intakte. Nu vil de blive returneret ikke i form af en pengeudbetaling baseret på slutværdien i 2022, men som en tilbageførsel af den oprindelige kryptovaluta. Da Bitcoin-prisen siden da er steget til ca. 67.000 dollars, venter kunderne denne imponerende fortjeneste.

Retssagen og dens konsekvenser

New Yorks statsadvokat Letitia James havde sagsøgt Genesis, Gemini og Genesis’ holdingselskab, Digital Currency Group (DCG), for programmet. Hun hævdede, at Gemini Earn-programmet var “bedrageri” og havde ført investorerne på vildspor. I februar nåede hun en aftale, der forpligtede Genesis til at kompensere deres kunder før andre kreditorer – også før staten New York og DCG. DCG krævede, at kunderne skulle kompenseres baseret på kryptovalutaværdien fra januar 2023. En dommer afviste imidlertid dette krav. Søgsmålet medførte, ifølge Genesis, at virksomheden ikke blev genstartet, men i stedet stræbte efter konkurslikvidation.

Top  Binance overvejer at forlade Rusland på grund af øgede restriktioner

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button