AltcoinsKrypto News

Politi i Kenya gennemsøger lager i sag om internetsikkerhed for Worldcoin-projektet

Verdencoin projektets lager i Nairobi gennemsøgt af kenyanske myndigheder

Det kontroversielle kryptoprojekt Worldcoin er kommet under øget granskning i Kenya, hvor lokale myndigheder angiveligt har gennemsøgt projektets lager i Nairobi for at finde data.

Ifølge en lokal nyhedsrapport mandag har en gruppe kenyanske politibetjente overrasket Worldcoins lager i Nairobi og beslaglagt dokumenter og udstyr for at undersøge den indsamlede data fra kryptoprojektet.

“Betjentene, der blev bakket op af tjenestemænd fra flere myndigheder, gik til kontoret på Mombasa Road bevæbnet med en ransagningskendelse og brød ind lørdag, før de forlod stedet med udstyr, som de mener opbevarer firmaets data”, udtalte kilder.

Angrebet kommer en uge efter, at det kenyanske indenrigsministerium udtalte, at landets myndigheder fra sikkerheds-, finansielle og databeskyttelsesagenturer er begyndt at undersøge autenticiteten af Worldcoin-projektets aktiviteter.

Ministeriet suspenderede projektets aktiviteter og beordrede Worldcoin til at stoppe indsamlingen af data i landet, mens det vurderer projektet for potentielle privatlivsrisici.

De kenyanske myndigheder har angiveligt beslaglagt data og præsenteret det for hovedkvarteret for kriminalundersøgelser, hvor det skal analyseres.

“Tools for Humanity, moderselskabet til Worldcoin, undlod at afsløre sine sande intentioner under registreringen”, bemærkede Immaculate Kassait, datakommissær.

Derudover optrådte Indenrigsminister Kithure Kindiki, der suspenderede firmaets aktiviteter, for parlamentet på torsdag og adresserede regeringens forholdsregler vedrørende de allerede indsamlede data.

“Førnævnte enhed er ikke registreret som en juridisk enhed i Kenya.”

Risici ved indsamlede data kan true privatlivets fred

Worldcoin hævder, at de har implementeret alle foranstaltninger for at beskytte privatlivet og ikke opbevarer personlige data.

Top  DAX når nyt rekordniveau på 17 883 punkter - hvad betyder det for den tyske aktiemarked?

Projektets medstifter og CEO, Alex Blania, sagde i et nyligt interview, at virksomheden sigter mod at gøre en betydelig del af sine hardware-designs og protokol open source for at muliggøre “enhver at verificere vores dedikation til brugernes privatliv og sikkerhed.”

Dog mener eksperter inden for privatliv, at følsomme data, der scannes fra en persons øjeæble, kan havne i de forkerte hænder og skabe bekymringer om privatlivets fred.

Som følge heraf har det kenyanske kapitalmarkedstilsyn (CMA) været bekymret for Worldcoin’s registrering i Kenya og advaret borgerne om, at projektet ikke er reguleret i landet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button