AltcoinsKrypto News

Polkadot entwickelt innovatives Skalierungsverfahren – potenzielle Kurssteigerung in Sicht!

Polkadot udvikler sit eget skaleringssystem kaldet “Asynchronous Backing”

Blockchain-netværket Polkadot fortsætter med at gøre fremskridt i sin mission om at realisere det fulde potentiale af Web3 og tilbyde udviklere et effektivt innovationsmiljø med sin infrastruktur.

Det primære fokus ligger på at forbedre skalerbarheden af Polkadot-netværket og øge antallet af parallelle kæder. Allerede i år er der blevet nået flere milepæle, herunder frigivelsen af Polkadot 1.0.

I øjeblikket arbejder udviklingsteamet hårdt på at udvikle de næste trin for skalerbarhed. Det er vigtigt, at Polkadot får adgang til kvalitetsblokplads, og det er netop det, teamet ønsker at opnå med introduktionen af “Asynchronous Backing”.

Asynchronous Backing er et vigtigt skridt for Polkadot i retning af at forbedre skalerbarheden for brancheløsninger i Web3. Konceptet, som er implementeret i form af et konkret skaleringstool, er en ægte game changer.

Sophia Gold, Engineering Lead hos Parity Technologies, en af de vigtigste bidragsydere til Polkadot, talte om Asynchronous Backing på Polkadot-udviklerkonferencen “sub0”. Hun talte om, hvordan Asynchronous Backing vil gøre det muligt for blockchain at øge antallet af validatortyper til omkring 1000 inden udgangen af næste år.

Asynchronous Backing er en ægte game changer

Asynchronous Backing vil være gavnligt for alle, herunder Parachains, DApp-udviklere og slutbrugere, da det vil lægge fundamentet for fremtidig skaleringsoptimering. For at forstå virkningen af Asynchronous Backing på Parachains er det nødvendigt med en præcis forståelse af blokudførelsesprocessen på Polkadot.

Normalt refererer hver Parachain-blok til en Relay Chain-blok som anker, der kaldes Relay Chain Parent. Det har vist sig over tid, at kun Parachain-blokke, der bruger den seneste Relay Chain-blok som Relay Chain Parent, kan skaleres. Desværre fører det til en begrænsning af gennemløbet, da der kun er et kort tidsvindue for at oprette den næste Parachain-blok.

Top  Kritik mod FTX: Brugere raser over lave priser på crypto assets

Ifølge en blogpost fra Polkadot forbedrer Asynchronous Backing direkte blokkapaciteten ved at øge blokudførelsestiden og parablokketiden, hvilket igen øger datatrafikken, som en tilsluttet Parachain kan håndtere. På lang sigt kan brugere af Polkadot forvente, at fordelene ved Asynchronous Backing vil påvirke valutaens kurs positivt.

Ved skrivning af denne artikel er kursen for DOT steget med 0,11% og befinder sig nu på 4,05 dollar.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button