AltcoinsKrypto News

Polygon Labs kündigt Einführung von Polygon 2.0 mit detaillierter Roadmap und drei PIPs an

Polygon Labs annoncerer lanceringen af Polygon 2.0 med tre vigtige Polygon Improvement Proposals (PIPs) og en detaljeret vejledning for fase 0

Polygon Labs præsenterede i dag lanceringen af deres ambitiøse Polygon 2.0-implementering. Offentliggørelsen af tre afgørende Polygon Improvement Proposals (PIPs) og en detaljeret vejledning for fase 0 markerede begyndelsen på en ny æra for platformen.

Visionen for Polygon 2.0

Allerede i sommers præsenterede Polygon Labs deres vision for Polygon 2.0. Denne vejledning har til formål at skalere Ethereum Blockspace for at skabe det, de kalder “værdiskabelsen af internettet”. Det primære mål for dette visionære initiativ er at sikre ubegrænset skalering og ensartet likviditet. For at realisere denne vision kræves flere opgraderinger af Polygon-protokolarkitekturen. Fase 0, som blev annonceret i dag, markerer det første skridt i denne retning.

Opdateringer i fase 0

I fase 0 fokuserer Polygon Labs på fire hovedopdateringer af protokollen. Første trin er overgangen fra MATIC til POL. POL vil derefter blive den native (gas) token for PoS og fungere som staking token inden for Polygon-økosystemet. Derudover introduceres en ny funktion kaldet Staking Layers, der vil muliggøre, at validatorer kan sikre en række kæder i det udviklende Polygon 2.0-økosystem.

Polygon Labs oplyste, at implementeringen af fase 0 allerede kunne begynde i fjerde kvartal af dette år, hvis fællesskabet støtter disse forslag. Det er bemærkelsesværdigt, at ændringerne, der er beskrevet i de første tre PIP’er, skal forekomme problemfrit og ikke forårsage forstyrrelser for slutbrugerne.

Top  PEPE-Kurs kämpfer med at genvinde momentum: Hvad kan de store investorer gøre?

En officiel blogpost, der også blev offentliggjort i dag, giver yderligere indblik i den transformative rejse af Polygon 2.0. De foreslåede forbedringer sigter mod at revolutionere næsten alle aspekter af Polygon-økosystemet. De tre offentliggjorte PIP’er giver en omfattende plan for fase 0 og lægger fundamentet for et netværk af sammenkoblede, videnfri L2-kæder, der skal skalere Ethereum ud i dybet af internettet.

Effekt på MATIC-prisen

Implementeringen af Polygon 2.0 har også indflydelse på prisen af MATIC. I øjeblikket er MATIC-prisen i en nedadgående trendkanal, der startede i midten af februar i år. Hvis MATIC stiger over prisen på $0,5855, kan dette betyde et gennembrud i nedadgående trendkanal og bane vejen for yderligere gevinster. Polygon 2.0-projektet har potentialet til at give MATIC-prisen et løft og genoplive opadgående bevægelser.

Det er spændende at se, hvordan fællesskabet vil reagere på implementeringen af Polygon 2.0, og om Polygon Labs’ vision kan realiseres. De kommende måneder vil vise, om Polygon 2.0 kan skabe det skalerede og likvide “værdilag af internettet”, som Polygon Labs har stræbt efter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button