AltcoinsKrypto News

Polygon: Tilbagevenden til tidligere højdepunkter er usikker.

Polygon: En tilbagevenden til tidligere højder er usikker

Hvad en spændende rejse det har været for investorer i Polygon. Siden dens introduktion har denne kryptocurrency oplevet en stærk genopretning, men den positive trend er blevet aftaget.

Analyse af det tekniske billede

Det tekniske billede for Polygon viser en bearish tendens. Markedet forsøgte to gange at nå niveauet på $2,8, men mislykkedes begge gange. Dette førte til dannelse af et double-top-mønster, da det horisontale modstandsniveau ikke kunne brydes.

Efter double-top-mønsteret fortsatte den negative trend, og der dannes et yderligere bearish mønster kaldet et descending triangle. Investorer, der købte på toppen, oplevede tab på grund af denne bevægelse.

Priserne faldt til $0,4, før markedet genoprettede sig i slutningen af 2022.

Et håb i begyndelsen af året

I begyndelsen af 2023 oplevede kryptocurrencies en opsving på grund af stigningen i Bitcoin, og det gavnede også Polygon. Priserne steg til over $1,4. Desværre var disse gevinster kortvarige og er nu blevet udhulet. I modsætning hertil har Bitcoin formået at holde størsteparten af sine gevinster fra 2023, hvilket er en frustrerende situation for investorer i Polygon.

Fremtidsudsigter for Polygon

Fremtidsudsigterne for Polygon forbliver bearish, så længe valutakursen forbliver under $1. Der er to ting, der er nødvendige for at stoppe denne negative trend:

  1. Bryde den bearish trendlinje på diagrammet.
  2. Overskride paritet med dollar.

Pariteten med dollar er et afgørende niveau. Hvis Polygon formår at holde sig over dette niveau, kan det bane vejen for yderligere fremskridt.

Top  Telekom satser på at blive Europas førende blockchain-infrastrukturanbieter med Bitcoin, Ethereum og Web3

Konklusion

Til trods for den indledende succes for Polygon er markedet ikke stabiliseret siden da. Udsigten for fremtiden er usikker, da kryptocurrencyen fortsat står over for bearish udsigter. Investorer bør holde disse faktorer i tankerne for at træffe informerede beslutninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button