BitcoinKrypto News

Potentiel Bullenmarked forventes på kryptovalutamarkedet: Ekspert udtaler 90% sandsynlighed for godkendelse af Bitcoin-ETF inden 10. januar

Potentielt Bullish Bitcoin-ETF godt på vej til godkendelse

Eric Balchunas, ledende ETF-analytiker hos Bloomberg, forudsiger en potentiel godkendelse af en Spot Bitcoin ETF med 90% sandsynlighed inden den 10. januar. Balchunas fastholder sin prognose, der har været stabil i måneder, før populariteten steg markant.

Bitcoin (BTC) forbliver over $37.000, og analytikere antyder, at godkendelsen af ETF’er bidrager til at forhindre, at kryptovalutaen falder under $35.000. Balchunas er også overbevist om, at det er usandsynligt, at alle ETF’er vil blive afvist, og han understreger, at godkendelsen er uundgåelig.

Imidlertid er der bekymringer fra andre markedsanalytikere, der mener, at Bloomberg tidligere har taget fejl og alligevel fordoblet deres 90% prognose.

Generelt tyder tendenserne på, at Bitcoin-ETF’er er på vej til godkendelse, og investorer overvejer sandsynligheden for en kommende bull run på kryptomarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  BlackRock bliver bødebelagt af SEC, og det rejser spørgsmål om dets egnethed til at håndtere en Bitcoin ETF.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button