AltcoinsKrypto News

Potentiel prisstigning på digitale aktiver trods stigende markedsmæssig usikkerhed, ifølge ny rapport

Digital aktiver viser tegn på potentielle prisstigninger, på trods af den stigende markedsmæssige usikkerhed, viser nye indsigter fra kryptoanalysefirmaet Santiment. I en nylig tweet fremhævede firmaet domineransen af frygt, usikkerhed og tvivl (FUD) på sociale medieplatforme og bemærkede, at det i væsentlig grad overstiger de positive følelser forbundet med en bull-markedet. Santiment påpegede, at selvom øget FUD normalt bidrager til en negativ markedsatmosfære, så går det ofte forud for prisstigninger for kryptokurser.

Citat fra Santiments tweet: “Med kryptomarkederne fortsat uforudsigelige har vi set en stor stigning i bearish tidspunkter fra flertallet her i september. Historisk set er det en god ting for tålmodige handlende. Sandsynligheden for prisstigninger stiger efter at FUD bliver flertallet.”

Historiske tendenser viser, at denne fænomen opstod omkring den 8. marts, hvor USDC de-peg og Silicon Valley Bank-svigt udløste en ekstrem FUD-stemning på markedet. Som svar steg Ethereum-prisen med 48% fra $1.430 til $2.120 mellem den 11. marts og den 17. april.

Når det kommer til Bitcoin (BTC), anbefalede Santiment handlere at følge nøje med i udbuddet af BTC på børserne, som har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i de seneste uger. Firmaet bemærkede, at BTC-udbuddet på børserne er steget med 3,1% i løbet af en to-ugers periode, hvilket antyder, at handlere er motiverede af at sikre små gevinster.

Når det drejer sig om Synthetix (SNX), fremhævede Santiment den bemærkelsesværdige stigning i interaktioner mellem adresser, omtaler på sociale medier og oprettelse af nye adresser siden midten af juli for denne syntetiske aktivudsteder. Denne markedets intelligensplatform rapporterede, at Synthetix har oplevet en lille opblomstring denne måned med en stigning i værdien på 21% i september.

Top  Er Bitcoin på vej nedad igen? Hvad det betyder for kryptomarkedet og hvordan det kan være et godt tegn.

Handlere placerer ordrer for over $500 millioner

Kryptohandlere har placeret købsordrer i forventning om en positiv markedsmomentum. Data, der er indsamlet fra 21 kryptobørser, viser aktive købsordrer for 643.000 ETH, hvilket svarer til ca. $584 millioner. Disse købsordrer overstiger eksisterende salgsordrer for 431.000 ETH med næsten 50%. Børsens On-chain Market Depth-kort viser mængden af aktive ordrer placeret af Ethereum (ETH)-handlere på førende kryptobørser.

På trods af den herskende bearish stemning viser diagrammet en markedsefterspørgsel efter ETH, der overstiger udbuddet med 211.500 mønter. Som et resultat har Ethereum betydelig støtte i intervallet $1.500 til $1.600. Alt i alt udtrykker flertallet af kryptoinvestorer nu en bearish stemning efter næsten to måneder med tilbagegang.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button