BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Potentielle massive Abflüsse: Wie der neue Spot-ETF Ethereum von Grayscale auf die Spuren des Bitcoin Trusts treten könnte

ETHE Spot-ETF for Ethereum kan opleve betydelige udstrømninger

Potentielle udstrømninger for ETHE

Der kommende Spot-ETF (Exchange Traded Fund, ETF) Ethereum (ETH) von Grayscale kan potentielt opleve betydelige udstrømninger i den første måned, hvis det følger udviklingen af Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), da denne skiftede til ETF’er.

Kaikos analytikere antyder, at ETHE efter GBTC’s erfaringer kan opleve en gennemsnitlig daglig udstrømning på 110 millioner amerikanske dollars, hvilket svarer til 30 % af den gennemsnitlige daglige handelsvolumen af ETH på Coinbase.

Mulige konsekvenser for ETHE’s AUM

Med en forvaltningskapital (AUM) på 11 milliarder amerikanske dollars kunne ETHE muligvis opleve betydelige udstrømninger, ligesom ved konvertering af GBTC, hvor 23 % af AUM udstrømmede i den første måned, svarende til 6.5 milliarder amerikanske dollars. Denne tendens kan medføre, at ETHE’s rabat til nettoinventarværdien (NAV) falder, ligesom det tidligere har været tilfældet med GBTC.

Udsving i rabatten på ETHE

Selvom GBTC handles med rabat i forhold til nettoinventarværdien, er denne rabat over tid betydeligt faldet, hvilket giver indehavere mulighed for at udtræde til en fordelagtig pris. På samme måde er ETHE’s rabat begyndt at falde efter godkendelsen af Spot-ETF’en for Ethereum af SEC, selvom handlen endnu ikke er påbegyndt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  PayPal udvider sin tilstedeværelse i kryptoindustrien med lanceringen af en FIAT-bridge til brugere af kryptokurrency og Web3-platforme.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button