EthereumEthereum ClassicKrypto News

Potentielt Ethereum Spot ETF på vej: BlackRock tager skridt mod lancering i juli

BlackRock tæt på lancering af Ethereum Spot ETF

BlackRock har opdateret deres S-1-ansøgning hos den amerikanske børsmyndighed SEC og nærmer sig dermed lanceringen af en Ethereum Spot ETF. Branchens eksperter er optimistiske, og lanceringen forventes at finde sted i juli.

For den krypto-community er dette et vigtigt skridt, da andre formueforvaltere som VanEck også tager lignende skridt. Disse udviklinger kan markere et afgørende øjeblik for Ethereum-investeringsprodukter.

Vigtige brancheperspektiver for lanceringen af Ethereum Spot ETFs

I det opdaterede dokument specificerer BlackRock tydeligt, at tilliden ikke vil udføre “Staking-aktiviteter”. Dette inkluderer brugen af deres ETH til Ethereum Proof-of-Stake (PoS)-validering eller at opnå indtægter fra sådanne handlinger. Derfor vil tilliden ikke modtage staking-belønninger eller indtægter fra disse aktiviteter.

Denne holdning afspejler den seneste S-1-opdatering fra VanEck. Det proaktive tiltag fra disse brancheførende antyder en koordineret indsats for at imødekomme SEC’s krav og fremme lanceringen af Ethereum ETF’er.

I en separat udvikling har Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) også noteret Fidelitys Ethereum Spot ETF på deres hjemmeside under tickeren FETH. Denne notering af DTCC tilføjer en ekstra grad af legitimitet og forventning til de kommende tilbud på krypto-ETF-området. Trods disse lovende tegn er den officielle lancering dog stadig afhængig af godkendelsen af S-1-formularerne fra SEC.

Branchens eksperter har dog delt deres perspektiver på de potentielle lanceringstidspunkter for disse ETF’er. Bloomberg ETF-analytiker James Seyffart var optimistisk og mente, at SEC og afsenderne aktivt arbejder på lanceringen af Ethereum Spot ETF’er. Han observerede, at det nuværende engagement i S-1-ansøgningerne tyder på, at lanceringen kunne ske inden for få uger.

Top  Opstigning og fald: Erfolgsrezeptet og Schwächen des Ethereum Layer-2-Netzwerks Manta Pacific

Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas styrkede denne optimisme og foreslog, at en lancering var mulig mod slutningen af juni, men fastholdt en mere konservativ skøn på 4. juli. Balchunas nævnte også muligheden for en accelereret godkendelse, men fandt det usandsynligt medmindre der var en betydelig politisk incitament til at fremskynde processen.

Mens disse udviklinger udfolder sig, følger finans- og kryptofællesskaberne nøje med for at se den potentielle indflydelse, disse ETF’er kan have på markedet. De koordinerede bestræbelser fra store formueforvaltere og SEC’s engagement peger på et afgørende øjeblik for Ethereum-investeringsprodukter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button