BitcoinDogecoinEthereumKrypto NewsRippleShiba Inu

Potentielt overskrift: “Bitcoin Kurs verursacht Krypto Markt Crash: Alle wichtigen News”

Krypto Markt Crash News
Bitcoin Kurs Performance
Bitcoin oplevede en nedgang på 4 % søndag og trak altcoin-markedet ned i en bjørnezone. Bitcoin handles i øjeblikket omkring 55.000 dollar med et intradagstab på 1,30 % og et lavpunkt på 54.296 dollar. Denne nedadgående tendens fortsatte i de tidlige asiatiske handelstimer mandag og antyder yderligere fald.

Ud til Altcoins
Den bjørneagtige stemning har ramt store altcoins hårdt. Ethereum, Solana og Toncoin faldt med henholdsvis 3,99 %, 5,3 % og 4,67 %. Meme-coins har lidt endnu mere, hvor DOGE, SHIB og PEPE faldt med henholdsvis 6,51 %, 4,95 % og 11,23 %.

Bitcoin Kurs Analyse
Analyse af Kurs nedgangen i weekenden
Det skarpe fald i Bitcoin prisen har fået den bjørneagtige tendens til at vende tilbage. Det 4% fald søndag skabte et bjørneagtigt engulfing-lys, som øgede den bjørneagtige stemning. Søndag beløb de lange likvidationer sig til i alt 111 millioner dollars og fortsatte med 75 millioner dollars i de tidlige timer mandag, hvilket styrkede nedtrenden.

Bitcoin Network Hashrate Drawdown
Bitcoin-netværkets hashrate-drawdown har nået kritiske niveauer, som sidst blev set i december 2022. Historisk set har sådanne drawdowns været forløbere for store prisbevægelser, hvilket tyder på et potentiel bund eller forestående bullish fase. Den nuværende prisudvikling tyder dog stadig på bjørneagtige tendenser.

Væsentlige eksterne påvirkninger: Mt. Gox-udbetaling
Den igangværende udbetaling fra den kollapsede kryptobørs Mt. Gox har øget frygtene på markedet. Kreditorerne vil modtage Bitcoin eller Bitcoin Cash i de kommende måneder, hvilket potentielt kan tilføre ca. 2,71 milliarder dollars til markedet. Denne betydelige forsyning kan forårsage yderligere volatilitet.

Fremtidige perspektiver og BTC Kurs Prognose
BTC Kurs Prognose
Med det aktuelle marked fald og den rådende nedadgående Bitcoin pris i de seneste timer, sammen med aktiviteten blandt sovende Bitcoin-hvaler, er det usandsynligt, at Bitcoin prisfaldet snart er ovre. De næste timer vil det være svært at overskride 60.000 dollars eller foretage en korrektion uden positive nyheder. På lang sigt vil Bitcoin-prisfaldet dog ikke vare ved, og den vil stige igen. Indtil videre vil den svinge mellem lavpunkter på 55.000 til 56.000 dollar og let komme sig til højdepunkter på 58.000 dollar. Det næste betydningsfulde støtteniveau for Bitcoin er på 52.000 dollar, hvilket kan fungere som afsæt for en mulig bullish rally. Muligheden for døds-kors mellem 50-dages- og 200-dages-EMA forstærker yderligere den bjørneagtige udsigt.

Top  Bitcoin auf dem Rückzug: Wie Anleger trotzdem profitieren können.

Krypto Markt Prognose
Med vedvarende frygt, usikkerhed og tvivl (FUD) er nyhederne om Krypto Markt Crash ikke behagelige, da nedadgående tendens sandsynligvis fortsætter. Bitcoin prisfaldet påvirker Altcoins og Meme Coins. Nogle kan opretholde en lille opsving i de kommende timer.

Altcoins Kurs Prognose
Mens Bitcoin kæmper, kan Altcoins opleve øget likvidationer og yderligere prisfald. Investorer bør være forberedt på mulige dyk og markedets ustabilitet i den kommende uge. Ethereum vil have svært ved at genvinde eller fastholde 3.000 dollar, set i lyset af nedadgående pres. Solana vil fortsat falde til 129 dollar og korrigere sig til 133 dollar, med et modstandsniveau på 135 dollar. XRP vil fortsætte med at kæmpe for at forblive over 0,40 dollar og svinge mellem 0,41 og 0,42 dollar.

Nyhederna om Krypto Markt crash tilbyder ikke optimisme på kort sigt, da markedet med Bitcoin i spidsen navigerer gennem turbulente tider. Kombinationen af tekniske indikatorer, markedssentiment og eksterne faktorer som Mt. Gox-udbetalingen bidrager til den nuværende bjørneagtige tendens. At være informeret og forsigtig er afgørende for at klare denne volatile tid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button