BitcoinEthereumKrypto News

Potenzieller Schock nach Ethereum-ETF? Analysten warnen vor Auswirkungen

Ethereum faldt igen med cirka 2 procent i de seneste 24 timer, hvilket viser svaghed i forhold til Bitcoin på ugentlig basis. Altcoin-sæsonen ser ud til at være på standby, og Ethereum har svært ved at starte en ny stigning. Lanceringen af Ethereum-ETF’er, som forventes at finde sted i begyndelsen af juli, kunne potentielt være et incitament. En analytiker ser dog en potentiel chokvirkning efter ETF-handelsstarten, da den kommende udvikling kan blive afgørende i de kommende måneder.

Analysen viser, at ca. 78 procent af alle Ethereum-beholdninger ejes af langsigtede investorer. Efter godkendelsen af ETF’er kunne den stigende efterspørgsel udløse et udbudssjok, da Ethereum allerede er knapt tilgængelig, og det handelsmæssige udbud forbliver begrænset. Deflationære kræfter påvirker ETH, mens staking-satsen forbliver høj. Disse forhold gavner langsigtede beholdere, som dominerer markedet i øjeblikket. På mellemlang sigt kunne disse betingelser føre til stigende priser, da knaphed og høj efterspørgsel forventes at understøtte en prisstigning, især i et miljø præget af institutionel interesse og udbredelse af ETF’er.

Andre analytikere har også påpeget det kommende udbudssjok for Ethereum som et potentielt driver for 2024. Ikke kun udbuddet er vigtigt, men også efterspørgslen. En reel omvurdering af ETH vil kun være mulig, når efterspørgslen stiger bæredygtigt, måske gennem Spot-ETF’er.

Investorer kan også være interesserede i alternative investeringer som WienerAI, der kombinerer meme-mønter med kunstig intelligens. Projektet har vist stærk interesse og har allerede rejst millioner af dollars. WienerAI tilbyder AI-drevet handel uden gebyrer og MEV-beskyttelse, hvilket gør det attraktivt for investorer på udkig efter potentielt højere afkast trods øgede risici.

Det skal bemærkes, at investering altid indebærer spekulation, og investorer bør være opmærksomme på de risici, der er forbundet med det. Før du investerer, skal du udføre din egen due diligence og forstå markedet. Find ud af mere om WienerAI og andre investeringsmuligheder på markedet.

Top  Bitcoin Preis Analyse: Bricht Bitcoin bald das Allzeithoch?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button